ΑΡΗΣ

Μετά τον Ουότερς έφτασε κι ο Χάγκινς

JAMELLE HAGINS
JAMELLE HAGINS WWW.MEGAPRESS.GR

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκεται ο Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να παίξει μπροστά στο "κιτρινόμαυρο" κοινό

Λίγες ώρες μετά τον Ντομινίκ Ουότερς , στη Θεσσαλονίκη έφτασε και ο Τζαμέλ Χάγκινς, για λογαριασμό του Άρη. Ο Αμερικανός σέντερ βίωσε την ίδια έκπληξη με τον πρώην και νυν συμπαίκτη του, αφού φίλαθλοι της ομάδας τον περίμεναν και του έδωσαν καπέλο και κασκόλ της καινούριας του ομάδας.

" Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά για την ερχόμενη σεζόν. Ξέρω ότι ο Άρης έχει πολύ μεγάλη ιστορία και είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέρος αυτής της ιστορίας", δήλωσε ο Χάγκινς, ο οποίος ερωτώμενος για το τι θυμάται από τον Άρη, από την περσινή θητεία του στον Κολοσσό Ρόδου, απάντησε: " Θυμάμαι τον κόσμο της ομάδας. Τον έχω δει να υποστηρίζει θερμά την ομάδα, όχι στον αγώνα με τον Κολοσσό γιατί ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά παρακολουθώντας βίντεο από άλλους αγώνες. Ανυπομονώ να το βιώσω από κοντά".

Ο 25χρονος σέντερ ήταν συμπαίκτης με τον Ουότερς πέρυσι στον Κολοσσό και δεν έκρυψε τη χαρά του που θα συνεργαστούν ξανά. " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί με τον Ντομινίκ. Είναι παίκτης – νικητής, ένας πραγματικός ηγέτης τον οποίο θέλεις για συμπαίκτη σου", σχολίασε.

Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες του Άρη; " Πέρα από τον Ουότερς, μίλησα με τον Τζέικ Κοέν με τον οποίο παίξαμε μαζί στις ΗΠΑ. Έχουμε ανταλλάξει απόψεις μέσω του facebook για τον Άρη".

Ο Άρης έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του και ο Χάγκινς μίλησε για το "δέσιμο" της ομάδας. " Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε τόσους πολλούς νέους παίκτες. Υπάρχει χρόνος να δεθούμε ως ομάδας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν", τόνισε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ