ΑΡΗΣ

Μετά την ήττα από τον Κόροιβο έρχεται πρόγραμμα - βουνό για τον Άρη

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας από τον Κόροιβο, με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες όσον αφορά στην παραμονή του. Μέσα σε όλα, οι "κίτρινοι" έχουν πρόγραμμα - βουνό στις επόμενες εφτά αγωνιστικές!

Το παιχνίδι με τον Κόροιβο είχε χαρακτήρα "τελικού" για τον Άρη, έστω κι αν μιλάμε για την πρεμιέρα του β' γύρου της Stoiximan.gr Basket League. Πολύ απλά γιατί η ήττα θα έβαζε τους "κίτρινους" σε περιπέτειες σε ό,τι αφορά στην παραμονή τους στην κατηγορία, όπως κι έγινε. Ο Τζαχί Κάρσον σκόραρε με 1.8'' για το τέλος , χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και πλέον ο Άρης μπήκε στην κουβέντα για τον υποβιβασμό .

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη παρέμεινε δύο νίκες πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (κάτω από την οποία βρίσκονται τα Τρίκαλα BC Aries και ο Πανιώνιος Βίκος Cola), αλλά αν κοιτάξει κάποιος το πρόγραμμά του στις επόμενες εφτά αγωνιστικές, θα αντιληφθεί πως η διαφορά αυτή μπορεί να έχει εξανεμιστεί μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Πολύ απλά, γιατί ακολουθούν αγώνες στους οποίους ο Άρης θα είναι το αουτσάιντερ, κι όχι το φαβορί. Ακόμη κι εκτός έδρας απέναντι στον Γυμναστικό (στις 17 Μαρτίου), οι "κίτρινοι" δεν μπορούν να πιστεύουν -βάσει της τωρινής εικόνας τους- πως θα έχουν το πάνω χέρι. Πόσω μάλλον, στα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό Superfoods.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Άρη στις επόμενες εφτά αγωνιστικές:

ΑΕΚ - Άρης (3/2)

Άρης - Λαύριο Megabolt (14/2)

Ολυμπιακός - Άρης (3/3)

Άρης - ΠΑΟΚ (10/3)

Γυμναστικός - Άρης (17/3)

Άρης - Προμηθέας (24/3)

Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης (31/3)

Αυτά τα παιχνίδια είναι το... βουνό που πρέπει να ανέβει η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, για να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όχι ότι γενικά το πρόγραμμα του β' γύρου είναι ευνοϊκό. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, κάθε εβδομάδα θα κρίνεται κι ένα σημαντικό μέρος των πιθανοτήτων του Άρη για την παραμονή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ