ΑΡΗΣ

Μέσα ο Πελεκάνος, παρών ο Δίπλαρος

Μέσα ο Πελεκάνος, παρών ο Δίπλαρος
INTIME SPORTS

Με την ομάδα του Άρη ενσωματώθηκε και ο Μιχάλης Πελεκάνος που απουσίασε από την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων της προετοιμασίας. Το παρών έδωσε και ο Νίκος Δίπλαρος.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος που απουσίασε από την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων της προετοιμασίας του Άρη ενσωματώθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Το παρών στην απογευματινή προπόνηση έδωσε και ο Νίκος Δίπλαρος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη που παρακολούθησε την προπόνηση αλλά δεν πήρε μέρος σε αυτή.

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στο παρκέ μετά το ρεπό της Κυριακής με το σημερινό πρόγραμμα να περιλάμβανε δύο προπονήσεις, το πρωί και το απόγευμα στο "Nick Galis Hall".

Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις ήταν ο Πελεκάνος με τον έμπειρο φόργουορντ να ενσωματώθηκε στην ομάδα και το τεχνικό τιμ μετρά ακόμα ένα "γρανάζι"στη "μηχανή" της ομάδας.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (1/9) και πάλι με δύο προπονήσεις, στο παρκέ του "Nick Galis Hall". Σε αυτές λογικά αν διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας της ΚΑΕ Άρης με τον Έσπερο Πατρών θα ενσωματωθεί και ο Δίπλαρος.

Μεταξύ των δύο ομάδων έχει υπάρξει από την περασμένη βδομάδα οριστική συμφωνία και πλέον ολοκληρώνονται οι συζητήσεις και με την πλευρά του διεθνή γκαρντ για την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου.

Μόλις μπουν οι υπογραφές και ανακοινωθεί ο Δίπλαρος από την ΚΑΕ Άρης θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ