ΑΡΗΣ

Μέρος της προπόνησης ο Τζένκινς, κανονικά ο Ζάρας

Μέρος της προπόνησης ο Τζένκινς, κανονικά ο Ζάρας

Ο Θοδωρής Ζάρας ξεπέρασε τον τραυματισμό στον τετρακέφαλο και θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του Άρη το Σάββατο (8/10) κόντρα στα Τρίκαλα. Αμφίβολος ο Τζένκινς.

Μία μέρα μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (98-62 την Κύμη Seajets), ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της πρεμιέρας της Basket League με αντίπαλο τα Τρίκαλα BC Aries (Nick Galis Hall, Σάββατο 08/10, 17:00) με προβλήματα τους Θόδωρο Ζάρα και Μάικλ Τζένκινς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (06/10) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στη Nick Galis Hall. Ο Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος τραυματίστηκε στον υποκνημίδιο μυ, στο νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με την Κύμη, ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Δεν έχει κάτι σοβαρό, καθώς υπήρξε φόβος για θλάση. Είναι αμφίβολος εν όψει Τρικάλων και η συμμετοχή του θα οριστικοποιηθεί την Παρασκευή (7/10) με όλα ωστόσο να δείχνουν πως θα δώσει το παρών.

Αντίθετα, ο Θόδωρος Ζάρας, ο οποίος χτύπησε στον τετρακέφαλο στο ίδιο παιχνίδι, ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές ήταν κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη που έχει αφήσει ήδη πίσω του την άνετη πρόκριση επί της νεοφώτιστης Κύμης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ