ΑΡΗΣ

Μέρος της προπόνησης ο Νέιμικ

Μέρος της προπόνησης ο Νέιμικ

Οι παίκτες του Άρη μετά από το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν στις προπονήσεις για το μεθαυριανό τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των playoffs με τον ΠΑΟΚ, με τον Άντριου Νέιμικ να δίνει το παρών.

Με παρόντα τον Άντριου Νέιμικ οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν μετά από το χθεσινό ρεπό στις προπονήσεις, για το μεθαυριανό τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των playoffs με τον ΠΑΟΚ (13/6, 19:30).

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη έβγαλε μέρος της προπόνησης το απόγευμα στο παρκέ του "Nick Galis Hall" λόγω του προβλήματος στην μέση του.

Υπενθυμίζεται πως ο Νέιμικ είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των playoffs με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, όχι όμως και στο δεύτερο προχθές στο "Nick Galis Hall" αφού ο Δημήτρης Πρίφτης έκρινε να τον προφυλάξει.

Το αν τη φορά αυτή ο τεχνικός του Άρη επιλέξει να τον χρησιμοποιήσει θα φανεί από την κατάσταση που θα είναι ο Αμερικανός σέντερ. Δείγμα ότι δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει. Σε αντίθεση με τον Νέιμικ, ενώ εκτός δράσης συνεχίζουν να βρίσκονται οι Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννης Καραθανάσης.

Πριν από την σημερινή προπόνηση, το τεχνικό τιμ του Άρη έκανε ανάλυση στους παίκτες με τη βοήθεια του βίντεο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή (12/6) με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας επίσης θα προηγηθεί προβολή βίντεο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ