ΑΡΗΣ

Με Χρηστίδη στην Ρόδο ο Άρης

Με Χρηστίδη στην Ρόδο ο Άρης
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Χρηστίδης ακολούθησε την αποστολή του Άρη στην Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό H Hotels (13/5, 17:00) για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Βασίλης Χρηστίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Κολοσσό H Hotels (13/5,17:00) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League.

O 20χρονος σέντερ την Παρασκευή (11/5) ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας του, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου. Επίσης, στην "κίτρινη" αποστολή βρίσκονται οι Ιβάν Μάρας, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρελης, Στέλιος Πουλιανίτης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Ομάρ Προύιτ, Μπράις Ντουβιέ και Γκάρι Μπελ.

Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με μία προπόνηση στο κλειστό γήπεδο του κολεγίου της Ρόδου, ενώ ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης αναφερόμενος στο παιχνίδι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του πως "στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση του αποτελέσματος με επιτυχία κι έτσι ο αγώνας με τον Κολοσσό θα κρίνει τη θέση στα playoffs. Η ομάδα έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει μια ακόμη μικρή επιβεβαίωση ότι κινείται και λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Για να πετύχουμε το στόχο μας είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε συνεπείς και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Η αμυντική προσέγγιση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη των προηγούμενων αγώνων, ούτως ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε την επιθετική λειτουργία του Κολοσσού, ο οποίος παρουσιάζεται πάντα ισχυρός στην έδρα του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ