ΑΡΗΣ

Με Χάγκινς στην Τουρκία ο Άρης

Με Χάγκινς στην Τουρκία ο Άρης
Χάγκινς INTIME SPORTS

Πλήρης τελικά ο Άρης θα ταξιδέψει το πρωί της Τρίτης (13/10) για την Τουρκία και την πρεμιέρα της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup κόντρα στην Τραμπζονσπόρ αφού ο Τζαμέλ Χάγκινς θα βρίσκεται στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Τζαμέλ Χάγκινς πήρε εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλεύτηκε λόγω της γαστρεντερίτιδας που του στέρησε τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Παναθηναϊκό και θα μπορέσει να δώσει το παρών σε αυτή της Α' φάσης των ομίλων του Eurocup.

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Τουρκία που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (13/10) για την Τραπεζούντα, στην οποία θα φτάσει μέσω Κωνσταντινούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάγκινς κρίθηκε σκόπιμο από χθες να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για να καταπολεμήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα που τον άφησε εκτός αποστολής στο χθεσινό ντέρμπι στη Nick Galis Hall.

Ο Αμερικανός σέντερ πιθανότατα λόγω ίωσης ανέβασε πυρετό, είχε διάρροιες και εμετούς για αυτό και δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να αγωνιστεί χθες με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος εν όψει Τραμπζονσπόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο πρόβλημα με τον Χάγκινς αντιμετώπισαν, σε πιο ήπια μορφή, ο Οκάρο Γουάιτ και ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ωστόσο και οι δύο τους επίσης θα ταξιδέψουν κανονικά στην Τουρκία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ