ΑΡΗΣ

Με Βεζένκοφ στα Τρίκαλα

Με Βεζένκοφ στα Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (25/5) ο Άρης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με στόχο τη 15η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα παρόντος του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με στόχο τη 15η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα παρόντος του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Η προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο "Nick Galis Hall".

Ο Βεζένκοφ ακολούθησε μέρος της σημερινής τελευταίας προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη θεσσαλική πόλη. Το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητικό τομογραφία η οποία έδειξε ότι ο διεθνής φόργουορντ του Άρη έχει υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Υπάρχουν πιθανότητες για να αγωνιστεί, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο. Πριν από την προπόνηση, έγινε ανάλυση της ομάδας των Τρικάλων με τη βοήθεια του βίντεο.

Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ επεσήμανε για το αυριανό παιχνίδι: " Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας, το οποίο κράτησε ένα μήνα. Κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε. Το παιχνίδι που παίζουμε είναι σημαντικής σημασίας σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική μας κατάταξη στην κανονική περίοδο.

Θα έχουμε απέναντί μας μία ομάδα η οποία ουσιαστικά έχει πετύχει το βασικό της στόχο αλλά παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική σε κάθε αναμέτρηση, όπως έκανε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό και αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρή άμυνα και να βγάλουμε ενέργεια, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη".

Το blog του Στιβ Πάνος

Χαιρετισμούς από τα Τρίκαλα!

Φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν και αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να πετύχουμε και φέτος τον στόχο μας που ήταν η παραμονή στην Α1. Ωστόσο θέλουμε να αποδείξουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια ότι αξίζαμε αυτήν την επιτυχία απέναντι σε ομάδες που είναι σε ψηλότερη βαθμολογική θέση από εμάς και με στόχους τα πλέι οφ.

Απέναντι στην ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα πιστεύω ότι σε σχέση με άλλες ομάδες που πέρασαν από το ΟΑΚΑ μείναμε περισσότερη ώρα στο παιχνίδι, μέχρι τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου ήμασταν σε απόσταση βολή και αν στεκόμασταν λίγο πιο τυχεροί σε κάποια σουτ που κάναμε ίσως μπορούσαμε να βάλουμε και άλλες δυσκολίες στους «κιτρινόμαυρους» που έχουν ένα πλήρες ρόστερ και δικαιολογημένα στοχεύουν ψηλά.

Στο παιχνίδι με τον Άρη πρώτα απ’ όλα θέλουμε να χαρούμε μαζί με τους φιλάθλους μας την παραμονή στην Α1 και θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε με την νίκη γιατί πραγματικά μας έχουν στηρίξει πολύ φέτος σε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και μακριά από το σπίτι μας.

Μείνετε συντονισμένοι!

Στιβ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ