ΑΡΗΣ

Με Τσιάρα στα πλέι οφ

Με Τσιάρα στα πλέι οφ
Τσιάρας INTIME SPORTS

Στο πρόσωπο του Γιώργου Τσιάρα βρήκε ο Δημήτρης Πρίφτης τον φόργουορντ που θα ενισχύσει το ρόστερ του Άρη για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο τραυματισμός του Ντρου Νέιμικ και αυτός του Βασίλη Σίμτσακ στην μέση του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη «Nick Galis Hall» κάνανε επιτακτική ανάγκη την ενίσχυση του ρόστερ.

Για αυτό και λίγες ώρες αργότερα από χθες το βράδυ επήλθε προφορική συμφωνία με τον Τσιάρα που προ ημερών είχε τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την ισπανική Μελίγια και ετοιμαζόταν να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κάνει αγώνα δρόμου ώστε ο έμπειρος φόργουορντ να μπορέσει να είναι παρών στο μεθαυριανό παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την κατάκτηση της 4ης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το ερώτημα είναι αν όλα θα πάνε καλά σήμερα ή αύριο ώστε ο Τσιάρας να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής αλλιώς θα κάνει το ντεμπούτο του για δεύτερη φορά με την φανέλα του Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Τσιάρας σήμερα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά είναι πιθανό να προπονηθεί και με την ομάδα. Κάτι που επιθυμεί ο Πρίφτης για να έχει μία ακόμη λύση στα χέρια του.

«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε δυο προβλήματα. Αυτό του Νέιμικ που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και του Σίμτσακ που προέκυψε στη διάρκεια του αγώνα. Είναι πρόβλημα για μας η διαχείριση αυτής της κατάστασης γιατί το ρόστερ μας είναι περιορισμένο και κάθε παίκτης είναι σημαντικός», είχε τονίσει ο Πρίφτης στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στη «Nick Galis Hall».

Στη συνέχεια δε και όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη ο Έλληνας τεχνικός απάντησε ως εξής. «Θα το σκεφτούμε. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Αν αποκτηθεί παίκτης θα είναι Έλληνας γιατί δεν θέλουμε να αλλάξουμε ξένο. Δεν θα είναι καλό να διαταράξουμε τις ισορροπίες και τη χημεία της ομάδας. Θέλει χρόνο για να εντάξουμε έναν καινούργιο παίκτη στην ομάδα γιατί τα παιχνίδια θα είναι διαδοχικά».

Λόγια μέσα από τα οποία ουσιαστικά φωτογράφισε ότι ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα. Την συμφωνία με τον Τσιάρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ