ΑΡΗΣ

Με Σανικίτζε στο Βουκουρέστι

Ο Γεωργιανός φόργουορντ Βίκτορ Σανικίτζε θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του Άρη στο Βουκουρέστι, όπου οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν τη Στεάουα σε φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη (28/9).

Τη Δευτέρα (26/9) ο Βίκτορ Σανικίτζε κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, έδειξε ότι αφήνει πίσω τη θλάση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την Στεάουα, που θα γίνει στο Βουκουρέστι την Τετάρτη (28/9).

Ο Γεωργιανός φόργουορντ, που αποκτήθηκε την θερινή μεταγραφική περίοδο, δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς μόλις επέστρεψε από τα προκριματικά του EuroBasket 2017, που εκπροσώπησε τη χώρα του και τη βοήθησε ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Σανικίτζε είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και έτσι απουσίασε από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Τη Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά έκτοτε, δεν είναι βέβαιο όμως ότι θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό με τη Στεάουα.

Από την άλλη Στέλιος Πουλιανίτης και Βασίλης Χρηστίδης θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ