ΑΡΗΣ

Με Πελεκάνο για το 13άρι στα Τρίκαλα

Με Πελεκάνο για το 13άρι στα Τρίκαλα
Πελεκάνος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη 13ηνίκη του στηνBasketLeagueΣΚΡΑΤΣ θα προσπαθήσει να πάρει ο Άρης επί θεσσαλικού εδάφους αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα ΤρίκαλαBCAries αύριο Σάββατο (13/02, 17:00) παρόντος και του Μιχάλη Πελεκάνου.

Ο Άρης θα ψάξει τη 13η νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ αύριο Σάββατο (13/02, 17:00) επί θεσσαλικού εδάφους αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα BC Aries παρόντος και του Μιχάλη Πελεκάνου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του.

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του με αποτέλεσμα ο Άρης να παραταχθεί πλήρης στον αυριανό αγώνα του.

Μετά την προπόνηση, η αποστολή της ομάδας αναχώρησε οδικώς για τα Τρίκαλα όπου έφθασε χωρίς προβλήματα. Ο Πρίφτης, στη τοποθέτησή του στο www.arisbc.gr, συνιστά προσοχή στη θεσσαλική ομάδα και τονίζει τι πρέπει να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» για να πάρουν τη νίκη.

"Μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών μας, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην BasketLeagueΣΚΡΑΤΣ. Μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι στα Τρίκαλα, απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρο προπονητή, που μας δυσκόλεψε στον αγώνα του πρώτου γύρου και εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην έδρα της. Γνωρίζουμε ότι οι εκτός έδρας αγώνες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου και θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή", τόνισε ο κόουτς του Άρη και συνέχισε: "Για να κερδίσουμε στα Τρίκαλα πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα, μετά από ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και σωστές επιλογές στην επίθεση. Όπως πάντα ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι απαραίτητος, ενώ η ευστοχία στο μακρινό σουτ, αλλά και τα λάθη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ