ΑΡΗΣ

Με Νέιμικ για την ισοφάριση

1
1 WWW.MEGAPRESS.GR

Ο Ντρου Νέιμικ θα φωνάξει παρών και το απόγευμα στον δεύτερο μικρό τελικό της σειράς των playoffs στο "Nick Galis Hall" κόντρα στον ΠΑΟΚ αν και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αν και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ο Ντρου Νέιμικ θα φωνάξει παρών και το απόγευμα στον δεύτερο μικρό τελικό της σειράς των playoffs στο "Nick Galis Hall" κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ αν και αισθάνεται καλύτερα μετά τον τραυματισμό του είναι όμως ανέτοιμος αγωνιστικά για αυτό και δεν θα μπορέσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη.

Στόχος του Δημήτρη Πρίφτη είναι να μπορέσει να βάλει σε αγωνιστικό ρυθμό τον Νέιμικ ώστε να αλλάξει τις ισορροπίες αμυντικά κυρίως αλλά και επιθετικά, ειδικά με την απουσία του Τζούλιαν Βον από τον ΠΑΟΚ.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης παρά την απουσία των φιλάθλων του από τις κερκίδες του "Nick Galis Hall" έχουνε σαν μοναδικό τους στόχο να φθάσουνε στην ισοφάριση και να κάνουνε το 1-1. Απόντες για τον Πρίφτη θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι οι Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννης Καραθανάσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ