ΑΡΗΣ

Με μοναδικό απόντα τον Πελεκάνο

Με μοναδικό απόντα τον Πελεκάνο

Η πρώτη βδομάδα της προετοιμασίας του Άρη ολοκληρώθηκε σήμερα (29/8) στο παρκέ του "Nick Galis Hall" με μία προπόνηση και μοναδικό απόντα τον Μιχάλη Πελεκάνο.

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η πρώτη βδομάδα της προετοιμασίας του Άρη στο παρκέ του "Nick Galis Hall" και μοναδικό απόντα τον Μιχάλη Πελεκάνο.

Σε μία ακόμη προπόνηση στην οποία οι ρυθμοί διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα από το τεχνικό τιμ της ομάδας και απόντος του Δημήτρη Πρίφτη που είναι σε αυτό της Εθνικής ομάδας.

Για αύριο (30/8),έχει προγραμματιστεί το πρώτο της ρεπό με την επιστροφή στις προπονήσεις να έχει δοθεί για μεθαύριο Δευτέρα, στην οποία εκτός απροόπτου θα συμμετέχει και ο Πελεκάνος. Η απουσία του έμπειρου διεθνή φόργουορντ είχε να κάνει με την άδεια που είχε πάρει για προσωπικούς λόγους αυτό το διάστημα.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Λάσκαρης έχει αναλάβει επί προσωπικού το θέμα της ένδυσης της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό γιατί το θέμα θα έχει άμεση σχέση με τον Νίκο Γκάλη.

Πιο συγκεκριμένα, "θέλω" του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης είναι να τιμήσει τον Νικ δημιουργώντας ρούχα με την υπογραφή του. Πρόκειται για μία από τις καινοτομίες που θέλει να φέρει που θα είναι και προς όφελος της μπουτίκ της ΚΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ