ΑΡΗΣ

Με Γκόρντον αλλά χωρίς Τσαϊρέλη στο ΣΕΦ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Χωρίς τον Τσαϊρέλη θα αγωνιστεί την Τετάρτη (15/2, 18:30) στο ΣΕΦ ο Άρης, αλλά θα έχει στην δωδεκάδα του τον Γκόρντον, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Πρίφτης: "Μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

Την Τετάρτη (15/2, 18:30) στο ΣΕΦ, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι πριν την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Nich Galis Hall".

Οι "κιτρινόμαυροι" θα αγωνιστούν στον Πειραιά χωρίς τον Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση, δεν προπονήθηκε με την ομάδα και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση.

Αντίθετα, όμως, κανονικά στην αποστολή του Άρη θα βρεθεί ο Τζαμόν Γκόρντον. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν (2010-11) αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, ξεπέρασε τον τραυματισμό του (θλάση στο γαστροκνήμιο), προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και θα λάβει μέρος στο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Πρίφτης: "Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης"

Ο Δημήτρης Πρίφτης προχώρησε και σε δηλώσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τονίζοντας: "Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην έδρα της κι αυτό από μόνο του δείχνει το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ο αντίπαλός μας είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ, με λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Μια ομάδα η οποία έχει διατηρήσει έναν κορμό παικτών τα τελευταία χρόνια, με ευεργετικά αποτελέσματα αναφορικά με τη συνοχή και το στιλ παιχνιδιού της. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, αφού κάθε χαλάρωση τιμωρείται απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Για να σταθούμε ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ θα πρέπει να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα, αποτελεσματικοί στην επίθεση και να αποφύγουμε τα άσκοπα λάθη, ώστε να μη δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ