ΑΡΗΣ

Με έναν ξένο ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ!

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι μαζεμένοι τραυματισμοί έχουν ως αποτέλεσμα ο Άρης να παραταχθεί στον σημερινό (28/5), πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στην ΑΕΚ μόνο με έναν ξένο, τον Αντουάν Σκοτ!

Η λέξη "νοσοκομείο" ίσως μοιάζει λίγο για να περιγράψει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον Άρη. Οι τραυματισμοί που έχουν μαζευτεί στο φινάλε της σεζόν ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί στον σημερινό (28/5) πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στην ΑΕΚ (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) χωρίς τρεις παίκτες και με άλλους δύο να αγωνίζονται με πρόβλημα τραυματισμού. Συγκεκριμένα, απόντες θα είναι οι Τζάστιν Τζάκσον (πελματιαία απονεύρωση), Ταντίγια Ντραγκισεβιτς (διάστρεμμα) και Ουίλ Κάμινγκς (πρόβλημα στη γάμπα), ενώ τραυματίες θα αγωνιστούν οι Βασίλης Καββαδάς και Θοδωρής Ζάρας!

Κάπως έτσι, τα πράγματα ήρθαν έτσι, που ο Άρης θα έχει στην αποστολή ενόψει του σημερινού αγώνα μόλις έναν ξένο στην σύνθεσή του! Ο λόγος για τον Αντουάν Σκοτ, ο οποίος μετράει οριακά 50 μέρες στην ομάδα, αφού ήρθε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, για αν αγωνιστεί στα playoffs!

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία άσχημη εξέλιξη για τους "Κίτρινους". Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχουν ταλαιπωρηθεί φέτος πολύ από τραυματισμούς, με το "κακό" να ξεκινάει στην πρεμιέρα της σεζόν, όταν ο Βίκτορ Σανικίτζε τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να τεθεί αμέσως εκτός δράσης για όλη την χρονιά! Κοινώς, η "κακή μέρα" φάνηκε από νωρίς για τον Άρη, που καλείται τώρα να ολοκληρώσει με έναν τρόπο την σεζόν χωρίς άλλα προβλήματα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ