ΑΡΗΣ

Με 10 παίκτες στο ΣΕΦ ο Άρης

Με 10 παίκτες στο ΣΕΦ ο Άρης

Ο Άρης ξεκινάει αύριο (27/05, 18:30) τις υποχρεώσεις του στα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να υπολογίζει σε 10 παίκτες για τα πρώτα ματς της σειράς με τους "ερυθρόλευκους" στο ΣΕΦ.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (27 & 29/05), εκεί όπου οι "κίτρινοι" θα παραταχθούν με 10 παίκτες.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο "Nick Galis Hall", της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του Ολυμπιακού με τη βοήθεια του βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε στη διάθεσή του 10 παίκτες, όσοι απαρτίζουν και την αποστολή η οποία αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Άντριου Νέιμικ, Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννης Καραθανάσης.

Την αποστολή του Άρη για τους δύο πρώτους αγώνες με τον Ολυμπιακό απαρτίζουν οι Τόρεϊ Τόμας, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Κώστας Χαρίσης και Βασίλης Σίμτσακ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ