ΑΡΗΣ

Μαυραειδής: "Ιστορικός σύλλογος ο Άρης"

Μαυραειδής: "Ιστορικός σύλλογος ο Άρης"

Το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Νταν Μαυραειδής, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Άρη και τον κόσμο του...

Ο καινούριος γκαρντ του Άρη, Νταν Μαυραειδής έκανε δηλώσεις στο "ΑΡΗΣ FM 92,8" για το ενδιαφέρον των "κιτρινόμαυρων" προς το πρόσωπο του, δηλώνοντας ενθουσιασμένος, καθώς μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους όπως ο Άρης ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το δυνατό του σημείο είναι η άμυνα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθηση του, ότι θα κατακτήσει κάποιον τίτλο με τον Άρη. Τέλος αναφερόμενος στους οπαδούς του συλλόγου έπλεξε το εγκώμιο τους, τονίζοντας ότι είναι οι καλύτεροι οπαδοί ελληνικής ομάδας αλλά και ότι γνωρίζουν από μπάσκετ.

Οι δηλώσεις Μαυραειδή για το ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπο του: " Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Άρη,και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, με πολλούς τίτλους και εξαιρετικούς οπαδούς.

Γνωρίζω ότι ο Άρης έχει τη «στάμπα» του νικητή και τρομερούς οπαδούς που απολαμβάνουν να βλέπουν την ομάδα τους να κερδίζει. Γνωρίζω πως υπάρχει ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει πάθος και θέληση για τη νίκη. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους".

Στη συνέχεια μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ του σαν παίκτης: " Όποιες και να είναι οι επιθετικές μου αρετές, το δυνατό μου σημείο, θεωρώ πως είναι η αμυντική μου ικανότητα. Θα «βουτήξω για να πιάσω μπάλες». Στο κολλέγιο ηγήθηκα της ομάδας μου είχα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας στο σουτ και είχα διακριθεί για το καλό ποσοστό μου στις ασίστ.

Η δυναμική που έχω στο παιχνίδι νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει τον Άρη, σε όποια θέση και αν αγωνιστώ. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια για τα οποία έχω υπογράψει και το συμβόλαιο με τον Άρη, εύχομαι οι τίτλοι να γίνουν 22. Νιώθω τυχερός που θα παίξω στην Ελλάδα και τον Άρη, έναν σύλλογο τόσο σπουδαίο και ιστορικό. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα τόσο στους εγχώριους, όσο και στους ευρωπαϊκούς της στόχους".

Δεν παρέλειψε βεβαίως να αναφερθεί στον κόσμο του Άρη: " Μέσω του διαδικτύου παρακολούθησα τους οπαδούς του Άρη, μοιάζουν να είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι ελληνικής ομάδας. Είναι φίλαθλοι που αγαπούν το μπάσκετ, και το γνωρίζουν καλά ως άθλημα".

Τέλος μίλησε για τις απαιτήσεις του κόσμου από την ομάδα: " Είμαι ενθουσιασμένος με το ότι ο κόσμος περιμένει και απαιτεί πολλά. Υπόσχομαι πως θα δώσω ό,τι έχω και πιστεύω πως θα πετύχουμε. Περιμένω πολύ καιρό για να αγωνιστώ σε ένα ιστορικό σύλλογο όπως ο Άρης και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ανυπομονώ να έρθω".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ