ΑΡΗΣ

Μάχη Τόμας για τον ΚΑΟΔ

Μάχη Τόμας για τον ΚΑΟΔ
INTIME SPORTS

Ο Τόρεϊ Τόμας μετά την απουσία του στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει και από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πατρών και δίνει μάχη εν όψει ΚΑΟΔ.

Μετά την απουσία του ο Τόρεϊ Τόμας στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει και από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πατρών και δίνει μάχη εν όψει ΚΑΟΔ. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ στοχεύει να είναι 100% έτοιμος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" της Δράμας.

Ο Τόμας μπαίνει σήμερα στη δεύτερη εβδομάδα της αποθεραπείας του μετά την θλάση Β΄ βαθμού που είχε υποστεί στην διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό.

Για τον λόγο ότι υπάρχει ο μεγάλος κίνδυνος σε αυτού του είδους τους τραυματισμούς να υποστεί υποτροπή δεν πρόκειται ο Αμερικανός πλέι μέικερ να πιεστεί για επιστροφή του αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Για αυτό εξάλλου και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε προχωρήσει άμεσα κιόλας στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στην επιλογή και απόκτηση του Στέφεν Αντεγκμπόγιε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και με εξαίρεση την απουσία του Τόμας ο τεχνικός του Άρη θέλει με τους συνεργάτες και τους παίκτες του μετά από το σημερινό ρεπό να αφήσουν στην άκρη το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Κι αυτό γιατί ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα με τον Απόλλων Πατρών στη Nick Galis Hall και με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ