ΑΡΗΣ

Μάχη υπομονής με τον Καββαδά στον Άρη

Μάχη υπομονής με τον Καββαδά στον Άρη

Ο Βασίλης Καββαδάς αποτελεί το Νο1 μεταγραφικό στόχο του Δημήτρη Πρίφτη από την ελληνική αγορά για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου και είναι διατεθειμένος να τον περιμένει.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη έχει τις δικές του προτεραιότητες με μία από αυτές να είναι ο Βασίλης Καββαδάς που είναι και η βασική από την ελληνική αγορά σε συνδυασμό με τους στόχους από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Σπύρου Μούρτου με την επέκταση του συμβολαίου μέσω της υπογραφής νέου και του νέου του Βασίλη Σίμτσακ έχει ρίξει το βάρος του στον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού. Ενός παίκτη την παρουσία του οποίου επιθυμούσε και το περσινό καλοκαίρι αλλά δεν ευδοκίμησε κάτι που ευελπιστεί να γίνει φέτος.

Ο Βασίλης Καββαδάς είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι. Ακόμη και από το προ ημερών τηλεφώνημα του Βασίλη Σίμτσακ. Του άλλοτε συμπαίκτη του στον Πανιώνιο που κλήθηκε να παίξει το ρόλο του μεσολαβητή. Το γεγονός ωστόσο της καθημερινής παρουσίας του με τον Δημήτρη Πρίφτη στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο Τορίνο αποτελεί ότι το καλύτερο για να είναι ενήμερος των προθέσεων του τεχνικού του Άρη στο πρόσωπό του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν επόμενο κάποια από αυτές τις μέρες να έχει ένα τετ α τετ με τον Βασίλη Καββαδά. Όπως είναι επόμενο εκτός από το να του άνοιξε τα χαρτιά του να γνωρίζει και το μεγαλύτερο εμπόδιο που υπάρχει. Το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ότι καταληκτική ημερομηνία για την παραμονή του είναι η 27η Ιουλίου. Στην περίπτωση που τότε, ή μέχρι τότε, η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο τεχνικός του Γιάννης Σφαιρόπουλος ανάψουν το πράσινο φως για να μείνει ελεύθερος όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στον Άρη. Κάτι που αν γίνει είναι βέβαιο πως δεν θα γίνει μόνο για έναν χρόνο αλλά τουλάχιστον για δύο.

Κατά τα άλλα στον Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης από το υπάρχον ρόστερ του αναμένει τις εξελίξεις με τον Μιχάλη Πελεκάνο. Ο έμπειρος φόργουορντ μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά δεν είναι στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Κι όσο για το αμερικάνικο καρέ; Ο Δημήτρης Πρίφτης φαίνεται να έχει αφήσει στο περιθώριο τον Ντομινίκ Ουότερς. Όχι γιατί δεν θα τον ήθελε αλλά λόγω των οικονομικών του απαιτήσεων σε σχέση με την πρόταση που του έγινε. Για αυτό και ήδη αναζητεί άλλον Αμερικανό πλέι μέικερ με ή χωρίς διαβατήριο.

Από εκεί και πέρα δείχνει να αναμένει τους Τζερέλ ΜακΝίλ και Οκάρο Ουάιτ, όσο και αν χρειαστεί να περιμένει για τον δεύτερο, θεωρώντας και τους δύο απαραίτητους και στο νέο ρόστερ του και στη λογική του. Ακόμη στα υπόψη του είναι και ο Τζαμέλ Χάγκινς με τον οποίο η οικονομική διαφορά δεν φαντάζει απαγορευτική. Ίδωμεν όμως όπως και το τι μέλλει γενέσθαι με συγκεκριμένο Αμερικανό φόργουορντ με εμπειρία στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την έκδοση του κοινοτικού του διαβατηρίου.

Παράλληλα με τη συγκρότηση του νέου ρόστερ του ο Δημήτρης Πρίφτης με τους συνεργάτες του δουλεύει και το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια αυτές. Ένα από αυτά θα είναι και με την κάτοχο της Euroleague τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. H ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 11 Σεπτεμβρίου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη στο "Νick Galis Hall" ενώ δεδομένη θεωρείται και η διεξαγωγή του 3ου Nick Galis Cup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ