ΑΡΗΣ

Μαρμπλ: "Θέλω μόνο να κερδίζω"

Μαρμπλ: "Θέλω μόνο να κερδίζω"

Ο πρώην παίκτης των Orlando Magic, Ντέβιν Μαρμπλ, μίλησε για την απόφασή του να κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό του Άρη (VIDEO).

Η επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη για την ενίσχυση του Άρη ήταν ξεκάθαρη καθώς είχε ξεχωρίσει τον Ντέβιν Μαρμπλ, όπως και ο Σάββας Καμπερίδης που παρακολούθησε τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ στο Σάμερ Λιγκ του Ορλάντο.

Οι "κίτρινοι" δεν άργησαν να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις με συνέπεια να έρθουν σε συμφωνία με τον Μαρμπλ, ο οποίος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Άρη.

"Επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, γιατί έμαθα πως είναι μια μεγάλη ομάδα σε μια πόλη ιδανική για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ ξανά στο παρελθόν στην Ευρώπη. Ο κόουτς Πρίφτης είναι ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει εμένα και την ομάδα στην επιτυχία. Μίλησα μαζί του, μου εξήγησε το πλάνο του και το ότι επικοινωνήσαμε τόσο καλά ήταν ένα συν για εμένα. Συνεπώς δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση να επιλέξω τον Άρη", σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ στο arisbc.gr

Και συνέχισε: "Δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εκτός των ΗΠΑ, σίγουρα θα χρειαστώ ένα μικρό διάστημα προσαρμογής. Ταυτόχρονα, όμως, ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα μέρος που δεν έχω ξαναπάει ποτέ. Θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα, κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπώ: να παίζω μπάσκετ".

Παρεμπιπτόντως, ο Μαρμπλ δηλώνει ενήμερος για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη στα εντός έδρας ματς και όχι μόνο... "Γνωρίζω πως οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα τους, είναι αφοσιωμένοι και πιστοί σε αυτήν. Ως παίκτης το λατρεύεις όταν συμβαίνει αυτό και σε ωθεί κάθε φορά που πατάς το παρκέ να δίνεις τα πάντα".

Όσον αφορά στους φετινούς στόχους του με το Άρη, είναι ο εξής ένας: "Να κερδίζουμε πάντα! Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και παίζω πάντα για να κερδίζω. Αυτό μόνο με νοιάζει".

Highlights: Ντέβιν Μαρμπλ (23 πόντοι) vs. the 87ers, 16/1/2016

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ