ΑΡΗΣ

Μαρμπλ, η επιστροφή

Μαρμπλ, η επιστροφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέβιν Μαρμπλ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (25/11) κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τη Δόξα Λευκάδας (26/11, 17:00).

Μετά τις τρεις σερί ήττες (από Νίμπουρκ, Παναθηναϊκό και Σκαϊλάινερς), ο Άρης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα τόσο για να φτιάξει την ψυχολογία του, όσο και για να μην χάσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι "κίτρινοι" αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Δόξα Λευκάδας (26/11, 17:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντέβιν Μαρμπλ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που απουσίασε από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, θα δώσει το "παρών" απέναντι στους νεοφώτιστους, ενισχύοντας την ομάδα του στην περιφέρεια.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε πως " βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Προερχόμαστε από τρεις ήττες και αναζητούμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Δόξα Λευκάδας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα μέσα στο γήπεδό της. Έχει κερδίσει και έχει κοντράρει καλές ομάδες. Εμείς θα πρέπει να παρουσιάσουμε συνέπεια, σοβαρότητα, σκληρότητα και ομαδικότητα για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα σ’ αυτό το παιχνίδι".

Εξάλλου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΚΑΕ Άρης συμμετέχει στον εορτασμό της 13ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics 2016. Το ξεχωριστό αυτό ραντεβού των παικτών της ομάδας, αλλά και των τμημάτων υποδομής, με τους αθλητές των Special Olympics έχει οριστεί για την 1η Δεκεμβρίου στο "Nick Galis Hall".

Μαρμπλ, η επιστροφή
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ