ΑΡΗΣ

Μαρμπλ: "Ενθουσιασμένος για την επιλογή μου"

Μαρμπλ: "Ενθουσιασμένος για την επιλογή μου"

O Ντέβιν Μαρμπλ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συμφωνία του με τους "κίτρινους". Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν.

Ο Ντέβιν Μαρμπλ δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν με τον Άρη κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των "κίτρινων".

"Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη. Όπως είδατε, οι φίλαθλοι με υποδέχτηκαν θερμά και αυτό μου άρεσε πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας" δήλωσε αρχικά το νέο απόκτημα των "κίτρινων".

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω και στα δύο άκρα του παρκέ. Από τη μία να παίξω καλή άμυνα, από την άλλη να σκοράρω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όπως μπορώ".

Για τον Οκάρο Ουάιτ: "Όταν ήμασταν στο summer league του Ορλάντο δε γνώριζα ότι έπαιξε στον Άρη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για πολύ καλό συμπαίκτη".

Για τους λόγους που προτίμησε την πρόταση του Άρη: "Ένας από τους βασικούς λόγους ήταν η πίστη μου ότι θα εδώ θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή μου. Η πόλη είναι εξαιρετική, οι φίλαθλοι πολύ θερμοί και παθιασμένοι. Ένιωσα ότι αυτό είναι το μέρος με το οποίο μπορώ να δεθώ και στο οποίο μπορώ να γίνω καλύτερος παίκτης".

Για τις πρώτες εντυπώσεις που σχημάτισε: "Μέχρι τώρα όλα είναι εξαιρετικά. Απ’ αυτά που έψαξα, μου αρέσουν η πόλη, η κουλτούρα, ενώ οι πρώτες εντυπώσεις μου από τον κόσμο είναι πολύ καλές και γνωρίζω ότι ο Άρης έχει μεγάλη παράδοση. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ".

Για το ότι και στο πανεπιστήμιο του Iowa φορούσε κίτρινα: "Σίγουρα νιώθω πιο άνετα, που θα φοράω τα κιτρινόμαυρα στον Άρη".

Για τους νέους συμπαίκτες του: "Δεν έχω ξαναπαίξει με κάποιο από τα παιδιά. Αυτός που γνωρίζω είναι ο Ουίλ Κάμινγκς, από το πανεπιστήμιο του Temple και την D-League στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ