ΑΡΗΣ

Μανωλόπουλος: "Όποιος δουλεύει σε βάθος χρόνου, δικαιώνεται"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πως η επιμονή και η πολλή δουλειά έκαναν τη διαφορά για την ΑΕΚ, που επέστρεψε σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από το 2001. Τι απάντησε σε ερώτηση περί έξτρα κινήτρου.

Η ΑΕΚ έκανε την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods , εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η χαρά του Σωτήρη Μανωλόπουλου για τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού Superfoods ήταν καταφανής, με τον προπονητή της Ένωσης να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης:

" Το να πω ότι είναι μια τεράστια νίκη είναι λίγο. Πάμε στον τελικό, είναι νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνει κανένας πως είναι τεράστια νίκη. Το μπάσκετ έχει να κάνει με την ενέργεια του παίκτη για 40'. Με αυτό τον κόσμο και τη βοήθειά του μπορούμε να βγάλουμε ενέργεια. Θέλω να τον ευχαριστήσω γι' αυτή τη βοήθεια. Έχουμε περάσει μια δύσκολη φάση, όπως όλοι ξέρετε. Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Από τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, τους μάνατζερ, το ιατρικό τιμ, που με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου, που με βοήθησαν με το πρόβλημα υγείας που είχα. Τέλος αφήνω τους παίκτες, που νομίζω ότι για 40' έπαιξαν ο ένας για τον άλλον, για την ομάδα και την φανέλα. Όποιον έφερα από τον πάγκο βοήθησε. Θέλω να τους πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Τους είπα να χαρούν για 2-3 ώρες", για να συνεχίσει:

" Μετά τα κεφάλια κάτω. Έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι και ένα δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε το παιχνίδι την Τρίτη".

Σε ερώτηση που του έγινε για το έξτρα κίνητρο που ενδεχομένως να είχε, αφενός λόγω της έντονης αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του το τελευταίο διάστημα, κι αφετέρου για τις επιλογές του στους ξένους παίκτες απάντησε πως " για το πρώτο κομμάτι δεν έχω να πω κάτι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το μόνο που μπορώ και ξέρω να κάνω είναι να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα μέλη της ομάδας για να γίνουμε καλύτεροι. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τον Οκτώβριο. Χρειάζεται υπομονή. Αν την έχουμε ή όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Για το δεύτερο κομμάτι, πιστεύω στους παίκτες που έχουμε. Προσπαθώ να πάρω το καλύτερο. Θεωρώ ότι υπάρχει ανταπόκριση και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

Τέλος, ολοκλήρωσε εξηγώντας πως " είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μια νίκη που σε πάει στον τελικό. Αν πω ότι είματε 100% έτοιμοι, δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι. Δουλειά, δεν ξέρω κάτι άλλο, δουλειά. Όποιος δουλεύει σε βάθος χρόνου δικαιώνεται".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ