ΑΡΗΣ

ΜακΝιλ: "Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο"

ΜακΝιλ: "Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό (70-74), με τον Τζέρελ ΜακΝιλ να μιλάει για τη χαμένη ευκαιρία του Nick Galis Hall και τη μάχη των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Άρης έφτασε κοντά στη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά "λύγισε" στο τέλος με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να απογειώσει την ψυχολογία του. Ο Τζέρελ ΜακΝιλ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τους "κίτρινους" με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ, δίχως όμως να οδηγήσει την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στη νίκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη χαμένη ευκαιρία του Άρη απέναντι στους Πειραιώτες, την ανάγκη όλων να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα για χάρη του κόσμου της ομάδας που γέμισε το Nick Galis Hall, αλλά και τις μάχες των πλέι οφ που ξεκινούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: " Είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς και ίσως μεγαλύτερο για τον Ολυμπιακό. Δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την θέση μας στο πρωτάθλημα, αλλά θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος. Δείξαμε ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Θέλαμε την νίκη για τον κόσμο, ειδικά από την στιγμή που τα έδωσαν όλα".

Για την διαιτησία: " Πιστεύω ότι ήταν σταθεροί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αυτό είναι καλό, όμως υπάρχουν στιγμές που κάποια σφυρίγματα δεν είναι όπως τα θες. Γενικά έκαναν καλή δουλειά. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς και δεν θα αφήσουμε την διαιτησία να αποτελέσει δικαιολογία για εμάς".

Για το τι μπορεί να κρατήσει ο Άρης από το ματς με τον Ολυμπιακό: " Παιχνίδια με ομάδες όπως ΑΕΚ, Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ, τα βλέπουμε ως προκλήσεις και δοκιμασίες. Μπαίνουμε σε κλίμα πλέι οφ και παίρνουμε μία γεύση για το τι θα βρούμε μπροστά μας στην συνέχεια. Είναι καλό να παίζεις τέτοιους αγώνες και να βλέπεις την λειτουργία σου. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε, απλά πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αν θέλουμε την νίκη".

Για τον αγώνα που ακολουθεί με το Ρέθυμνο, στην Κρήτη: " Κάνουμε πολύ καλή δουλειά όλη την σεζόν. Χειριζόμαστε τα πάντα με τον ίδιο τρόπο, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα ξεκουραστούμε απόψε και μετά θα επικεντρωθούμε στο Ρέθυμνο. Παίζουν πολύ καλά και έχουν κάποιους ικανούς παίκτες. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά και να τελειώσουμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Είναι το τελευταίο ματς εκτός έδρας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ