ΑΡΗΣ

ΜακΝίλ παραμονής στον Άρη

ΜακΝίλ παραμονής στον Άρη

Η παραμονή του Τζερέλ ΜακΝίλ στον Άρη μπορεί να εξελίχθηκε σε σίριαλ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα έχει αίσιο τέλος αποδεχόμενος την πρόταση που του έχει γίνει.

Μέσα στις επόμενες ώρες περιμένουν στον Άρη τη θετική απάντηση του Τζερέλ ΜακΝίλ που θα ισοδυναμεί με την παραμονή του στο ρόστερ και στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μία εξέλιξη που θα γράψει αίσιο τέλος στο σίριαλ που αναπτύχθηκε.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις απομένει να παιχτεί το τελευταίο του επεισόδιο. Αυτό που θα περιλαμβάνει την απάντησή του που όλα δείχνουν πως θα είναι θετική στην προ ημερών βελτιωμένη τελική πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ.

Πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο πως η Μπάνβιτ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της, και όπως είχε γίνει γνωστό η πρότασή της ήταν καλύτερη οικονομικά από αυτή του Άρη. Μία κίνηση που είχε να κάνει με το ότι ο Αμερικανός γκαρντ δεν απάντησε εγκαίρως ούτε στην βελτιωμένη πρόταση που του έγινε.

Μία εξέλιξη που ουσιαστικά οδηγεί στο ναι του ΜακΝίλ μέχρι σήμερα. Κι αυτό γιατί και από πλευράς του Άρη είχε υπάρξει προθεσμία 24 ωρών με αποτέλεσμα να πρέπει να απαντήσει μέχρι σήμερα με δεδομένη και τη διαφορά της ώρας Ελλάδας με ΗΠΑ.

Αν λοιπόν ο Αμερικανός γκαρντ δεν απαντήσει μέχρι το απόγευμα τότε στον Άρη θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τον παίκτη που έχουν καταλήξει για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κάτι όμως που όπως φαίνεται δεν θα χρειαστεί να γίνει δεδομένης και της αισιοδοξίας που υπάρχει για το ναι του ΜακΝίλ.

Από τη στιγμή που θα πει το ναι και θα στείλει το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο θα αποτελέσει και πάλι τον ηγέτη της ομάδας στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακολούθως το βάρος του Πρίφτη θα πέσει στην κάλυψη των υπολοίπων πέντε θέσεων μη Ελλήνων παικτών.

Βαρόμετρο για το τεχνικό του Άρη και τις κινήσεις του θα αποτελέσει το τι μέλλει γενέσθαι με το αν θα αποκτηθεί ή όχι με τη μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα ο Αλέξναδρος Βεζένκοφ. Ο νέος τεχνικός των Καταλανών είναι αυτός που θα αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ και από τον περασμένο Δεκέμβριο Ελληνοποιημένου στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πρίφτης που γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του Βεζένκοφ τον θέλει και αναμένει ώστε μετά από έναν χρόνο απουσίας του να τον έχει και πάλι υπό τις οδηγίες του. Οι σχέσεις των δύο εξάλλου είναι άριστες, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον MVP της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 να αποτελεί και από τα αγαπημένα παιδιά της "κίτρινης" κερκίδας.

Εξάλλου αφού δεν τίθεται θέμα παραμονής του Οκάρο Ουάιτ μετά από την επιλογή του φετινού MVP της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά την απόφασή του να συνεχίσει στο ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ ο Βεζένκοφ φαντάζει ως η καλύτερη λύση. Εκτός πάντως από τις προθέσεις του Μπαρτζώκα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συμφωνία στο οικονομικό με την ισπανική ομάδα για το πως θα καλυφθεί το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ