ΑΡΗΣ

ΜακΝιλ: "Να βρούμε τη χημεία μας"

ΜακΝιλ: "Να βρούμε τη χημεία μας"

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε σήμερα (10/09) στη Θεσσαλονίκη από το Πράβετς όπου παρέμεινε για πέντε μέρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Πράβετς της Βουλγαρίας με τη φιλική νίκη επί της Ρίλσκι και σήμερα (10/9) επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του Άρη θα ξεκουραστούν την Πέμπτη. Το πρωί της Παρασκευής (11/9) θα προπονηθούν και το απόγευμα, στις 18:30, θα δώσουν τον πρώτο αγώνα για τα 25α "Μαυροσκούφεια", στο "Nick Galis Hall", κόντρα στην Kozuv.

Ο Τζερέλ ΜακΝιλ, πρώτος σκόρερ στη νίκη του επί της Ρίλσκι, έκανε μέσω του arisbc.gr ένα μίνι απολογισμό της παρουσίας της ομάδας στο Πράβετς.

"Πιστεύω ότι η παρουσία μας στη Βουλγαρία ήταν κάτι πολύ θετικό. Είχαμε την ευκαιρία να απομονωθούμε και να ξεφύγουμε κάπως από την καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά στο παρκέ, ενώ είχαμε την ευκαιρία να «δεθούμε» περισσότερο ως ομάδα και εκτός γηπέδου", εξήγησε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα; "Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο για τη δεδομένη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε. Έχουμε καλή ομάδα και το ζητούμενο είναι να βρούμε τη «χημεία» μας. Όσο περνούν οι μέρες, τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Αντιμετωπίσαμε βέβαια κάποια προβλήματα απουσιών. Το να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς είναι το πιο βασικό, για να γίνει ομαλά το μοντάρισμα της ομάδας".

Επόμενη υποχρέωση του Άρη, τα "Μαυροσκούφεια". "Είναι καλό το ότι θα δώσουμε δύο φιλικούς αγώνες στην έδρα μας. Θα μας βοηθήσει στο κομμάτι του μονταρίσματος μέσα από τα παιχνίδια. Από την άλλη, περιμένω να πάρω μία… πρώτη γεύση, ζωντανά, από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι πιστεύω ότι θα έρθουν μαζικά στο γήπεδο για να δουν για πρώτη φορά την ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ