ΑΡΗΣ

ΜακΝιλ: "Να προστατεύσουμε την έδρα μας!"

ΜακΝιλ: "Να προστατεύσουμε την έδρα μας!"

Ο Άρης θέλει να φτάσει τις τρεις συνεχόμενες νίκες στα ματς με την ΑΕΚ ενώ ο Τζέρελ ΜακΝιλ εξήγησε ότι οι "κίτρινοι" θα είναι έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για τον κυριακάτικο (28/2, 17:00) αγώνα με την "Ένωση" στο Παλέ.

Ο Άρης μετράει ήδη δυο νίκες φέτος στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Μια στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Παλέ κι άλλη μια στο ματς της κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ, υποχρεώνοντας την "Ένωση" στην πρώτη της ήττα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ έπειτα από το αρχικό 7-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη υποδέχεται αυτή την Κυριακή (28/2) την "Ένωση" και ο Τζερέλ Μακ Νιλ ξεκαθάρισε πως πρόκειται, μεν, για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά ακολουθούν κι άλλα εξίσου σπουδαία στη συνέχεια που θα κρίνουν την τρίτη θέση στη βαθμολογία.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3: "Ξέρουμε ότι είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι, αλλά κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Η ΑΕΚ είναι η αντίπαλός μας για την τρίτη θέση και σαφώς το παιχνίδι αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο γι’ αυτόν τον στόχο, όμως την ίδια στιγμή έχουμε κι άλλα πολύ σημαντικά παιχνίδια μετά. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ωραίο να προστατεύσουμε την έδρα μας ξανά και να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή"

Πρόσθεσε, δε, πως: "Έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις, έχουμε κάποιες μέρες ακόμα μπροστά μας, βλέπουμε βίντεο, δουλεύουμε πράγματα στο γήπεδο. Σαφώς και υπάρχουν πράγματα που ήδη τα ξέρουμε, καθώς έχουμε αγωνιστεί ήδη δύο φορές με την ΑΕΚ, ωστόσο έχουν φέρει νέους παίκτες και έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα που θέλουν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε καθημερινά ώστε να είμαστε όπως πρέπει την Κυριακή και σωματικά και πνευματικά".

Ο ΜακΝιλ ρωτήθηκε αν έχει σημασία ότι ο Άρης σε αντίθεση με την ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει το ρόστερ του και σχολίασε: "Μπορεί και να παίξει ρόλο αυτό… Αρκετές ομάδες στην Ευρώπη κάνουν προσθήκες ή αλλαγές στο ρόστερ τους, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να προσαρμόζεσαι. Εμείς έχουμε έναν σταθερό κορμό από το ξεκίνημα και αυτό μας έχει βοηθήσει, στην χημεία μας σαν ομάδα, νιώθουμε οικεία ο ένας με τον άλλον, αλλά πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι και για τους καινούργιους παίκτες του αντιπάλου μας και το τι θέλουν να κάνουν στο γήπεδο".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης, επεσήμανε πως "κάποια πράγματα είναι τα ίδια, έχουν έναν δυνατό κορμό παικτών. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ σημαντικός σε ότι κάνουν και θα πρέπει να τον περιορίσουμε, να μην του δώσουμε την ευκαιρία να κάνει πολλές προσπάθειες. Επίσης, οι δύο καινούριοι παίκτες στην περιφέρεια, που παίζουν πολύ καλά το πικ εν τολ όπως ο Τζέι Κόβαν Μπράουν και ο Τορίν Γκριν… Θεωρώ ότι το πλάνο μας θα είναι περίπου το ίδιο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις προσθήκες τους"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ