ΑΡΗΣ

Μακ Νιλ για σκόρερ

Μακ Νιλ για σκόρερ

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη για να αποτελέσει τον βασικό σκόρερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά την νέα κρούσε στον Ντομινίκ Γουότερς πιο κοντά σε συμφωνία. (VIDEO)

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην αναζήτηση του βασικού σκόρερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου δείχνει να κατέληξε στον Τζερέλ Μακ Νιλ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προκύψει άμεσα συμφωνία.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ΟΚ του Νίκου Λάσκαρη ώστε ο τεχνικός του Άρη να μπορέσει να εξετάσει και παίκτες από την αμερικάνικη αγορά με πιο υψηλά κασέ ειδικά αυτήν την περίοδο.

Ο Μακ Νιλ μέχρι τις 18 Ιουλίου ήταν δεσμευμένος με συμβόλαιο στο ΝΒΑ με τους Φίνιξ Σανς και έκτοτε αποδεσμεύτηκε και στον Άρη δεν έχασαν την ευκαιρία να του καταθέσουνε πρόταση ευελπιστώντας στην θετική του απάντηση.

Εν τω μεταξύ χθες η πλευρά του Άρη προχώρησε σε νέα κρούση στο πρόσωπο του Ντομινίκ Γουότερς και εκφράζεται η αισιοδοξία πως και αυτή η περίπτωση θα έχει αίσιο τέλος.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ εδώ και εβδομάδες απασχολεί τον Πρίφτη με το πέρασμα του χρόνου να φέρνει τις δύο πλευρές όλο και πιο κοντά. Στα συν του Άρη για την περίπτωση του πρώην παίκτη του Κολοσσού Ρόδου είναι μεταξύ άλλων η συμμετοχή στο Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάρτε μία γεύση από τον Τζερελ ΜακΝιλ:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ