ΑΡΗΣ

Λιγότερα λάθη ζήτησε ο Πρίφτης

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αρης αντιμετωπίζει την Τετάρτη (3/5, 19:00) τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει καλύτερη επιθετική λειτουργία από την ομάδα του.

Έστω και δύσκολα ο Αρης νίκησε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της σειράς και αύριο θα πάει στο κλειστό της Πυλαίας (3/5, 19:00) με στόχο να κάνει το 2-0 και να αποκλείσει τον "δικέφαλο" στα Playoffs για πρώτη φορά από το 1991. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, οι "κίτρινοι" θα πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι, με τον Δημήτρη Πρίφτη να δίνει έμφαση στην (καλύτερη) επιθετική λειτουργία της ομάδας.

" Μετά τον πρώτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ, δοκιμαζόμαστε στην έδρα του αντιπάλου, κάτι που προσδίδει έξτρα βαθμό δυσκολίας στην αποστολή μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός στο γήπεδό του και πρέπει να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού για να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε ο κόουτς του Αρη στις δηλώσεις που έκανε στο σάιτ της ομάδας.

" Ο πρώτος αγώνας έγινε πριν από λίγες μέρες και γνωρίζουμε τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεσή μας, μειώνοντας τα λάθη και την ίδια ώρα να παρουσιαστούμε το ίδιο αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζει και το ψυχολογικό κομμάτι, όταν αγωνίζεσαι σε μία δύσκολη έδρα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ