ΑΡΗΣ

"Λευκό" απουσιολόγιο ενόψει Ολυμπιακού

"Λευκό" απουσιολόγιο ενόψει Ολυμπιακού

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς και ο Βασίλης Σίμτσακ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στον ώμο που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης έφτασε τις εννιά συνεχόμενες νίκες με το "διπλό" στην Πάτρα επί του Απόλλωνα, επισημοποίησε τη συμμετοχή του στο FIBA Champions League και πλέον στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας (28/3, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο "Nick Galis Hall".

Οι "κίτρινοι" έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη, έχοντας 41 βαθμούς και ρεκόρ 18-5 αντί των 39 βαθμών της ΑΕΚ (16-7) ενώ υπερτερούν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την "Ένωση", μετρώντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική περίοδο.

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" συνεχίζεται χωρίς προβλήματα αφού οι Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Βασίλης Σίμτσακ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στον ώμο που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Κανονικά έλαβε μέρος στην προπόνηση και ο Τζέρελ ΜακΝιλ, ο οποίος είχε ίωση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ