ΑΡΗΣ

Λεπτομέρειες για Πελεκάνο

Λεπτομέρειες για Πελεκάνο
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της απόκτησης του Μιχάλη Πελεκάνου για την ΚΑΕ Άρης κι ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Ακόμη και αύριο δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μιχάλη Πελεκάνου στον Άρη κι ενώ συνεχίζει να παραμένει σε εκκρεμότητα η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε προχωρήσει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας σε νέα βελτιωμένη πρόταση στο πρόσωπο του 31χρονου διεθνή φόργουορντ θέλοντας να αποσπάσει την υπογραφή του.

Μία πρόταση που είναι η καλύτερη που έχει ο Πελεκάνος στα χέρια του και εκτός αυτού δείχνει θετικός να την αποδεχθεί. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και αύριο αρκεί να του διασφαλιστεί το ποσό που του έχει προταθεί.

Εν τω μεταξύ κι ενώ δεν έγινε το ταξίδι του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, στην Σόφια για συνάντηση με τον Γάιο Σκορδίλη – ελέω της εκεί παρουσίας του με την αποστολή του Παναθηναϊκού – ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραμένει με το ερώτημα.

Για το τι μέλλει γενέσθαι με την άρση των μεταγραφών από την FIBA ώστε να μπορεί να υπολογίζει στους τρεις Αμερικανούς του Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον στο νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης (18/09) με τον Φιλαθλητικό στην Αθήνα.

Αντίθετα εκτός πλάνων του Αλεξανδρή όπως όλα δείχνουν θα είναι οι Σαρικόπουλος και Βεζένκοφ που δεν έχουνε ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και είναι στην διάρκεια της εβδομάδας να μπούνε σε ρυθμούς προπονήσεων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ