ΑΡΗΣ

Λάβρος κατά Οικονομίδη

Λάβρος κατά Οικονομίδη
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Άρη, Γιάννης Δαμιανίδης καταφέρθηκε εναντίον του Βασίλη Οικονομίδη, τονίζοντας πως προσπαθεί με την ιδιότητα του να επηρεάσει τον αθλητικό δικαστή.

Η... κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη συνεχίζεται και πλέον σε αυτήν μπήκε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο του Άρη μετά τις δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Η απάντηση του Δαμιανίδη ήρθε "πληρωμένη" μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, λέγοντας: "Με τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Οικονομίδης όντας Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος, ξεχνώντας τα καθήκοντα του και φορώντας τον μανδύα του τέως Προέδρου του ΠΑΟΚ και έχοντας ως στόχο να επηρεάσει την απόφαση του αθλητικού δικαστή, προέβη σε ακόμα ένα σοβαρό ατόπημα από τα πολλά δυστυχώς που κάνει.

Ενώ η υπόθεση εκκρεμεί στον Αθλητικό Δικαστή ο ίδιος δε δίστασε με θράσος να προκαταλάβει την ετυμηγορία. Τον παραδίδουμε στην κρίση της φίλαθλης κοινής γνώμης και του Αθλητικού Δικαστή".

Νωρίτερα, ο Βασίλης Οικονομίδης είχε τονίσει: "Έχω την εντύπωση ότι ο Άρης στο ημίχρονο έκανε έγγραφο και το παρέδωσε στον κ. Μούστο. Δε ξέρω αν το έλαβε ο κ. Μούστος. Κρατάω μία επιφύλαξη, γιατί δεν ήμουν εκεί. Ο φάκελος του αγώνα βρίσκεται στα γραφεία του αθλητικού δικαστή.

Ο κ. Δέδες είπε μία άποψη. Εγώ θα πω τι λέει ο κανονισμός. Ο κομισάριος του αγώνα, αν υπάρχουν υπεράριθμοι φίλαθλοι, θα πρέπει να δώσει 15' στην γηπεδούχο ομάδα για να απομακρύνει τον κόσμο. Αυτό από όσο ξέρω δεν έγινε ποτέ. Αφού δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά, τζάμπα συζητάμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ