ΑΡΗΣ

Λάσκαρης: "Υψηλό το επίπεδο στο Champions League"

Λάσκαρης: "Υψηλό το επίπεδο στο Champions League"

Ο Άρης συμμετάσχει στο Champions League της FIBA και ο Νίκος Λάσκαρης σχολίασε πως το επίπεδο είναι υψηλό. "Θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη", σχολίασε.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Champions League της FIBA , με τον Άρη να έχει να αντιμετωπίσει τις Μπάνβιτ, Φρανκφούρτη, Νίμπουργκ, Έλιος Ντομζάλε και Μονακό . Ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων", Νίκος Λάσκαρης, χαρακτήρισε υψηλό το επίπεδο και επεσήμανε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, δήλωσε μετά την κλήρωση του Basketball Champions League: "Επιλέξαμε να αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ στο Basketball Champions League γιατί κρίναμε πως είναι μια διοργάνωση με διαφάνεια, αξιοκρατία, σωστές αθλητικές αρχές και μεγάληπροοπτική. Για αυτούς τους λόγους θελήσαμε να έχουμε ενεργό ρόλο και από όσα έχουμε δει ως τώρα, δικαιωνόμαστε. Υπάρχει πολύ καλή και άκρως επαγγελματική οργάνωση.

Είμαστε σίγουροι πως το Basketball Champions League θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό μέσα στα επόμενα χρόνια.Ήδη λαμβάνουν μέρος πολύ δυνατές ομάδες. Έχουμε δεκαπέντε, ίσως και είκοσι ομάδες, που αν κρίνουμε από τις προηγούμενεςχρονιές και τα μπάτζετ τους, μπορούν να φτάσουν στο φάιναλ φορ του πρώτου Basketball Champions League. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο δικός μας όμιλος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εμείς ως ΑΡΗΣ θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε η ομάδα μαςνα είναι και φέτος ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ευρωπαϊκός μας δρόμος για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει από την Σλοβενία και ανυπομονούμε για το πρώτο τζάμπολ του Basketball Champions League, που θα γίνει τον Οκτώβρη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ