ΑΡΗΣ

Λάσκαρης: "Μας απειλούν με αυτόφωρο"

Λάσκαρης: "Μας απειλούν με αυτόφωρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Λάσκαρης τοποθετήθηκε προσωπικά με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (23/5) η ΚΑΕ Άρης, τονίζοντας πως οι "κίτρινοι" θέλουν να πάνε κόντρα στο σύστημα. "Μας απειλούν με αυτόφωρο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τον τρίτο μικρό τελικό με την ΑΕΚ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως θετικές. Οι "κίτρινοι" καλούσαν τον κόσμο της ομάδας να δει το παιχνίδι έξω από το Nick Galis Hall και όχι εντός αυτού, για να καταφέρουν ένα σημαντικό χτύπημα "στο κατεστημένο που πρωταγωνίστησε" στον δεύτερο μικρό τελικό. Ανέφεραν μάλιστα πως "εμείς θα σας αλλάξουμε".

Μία μέρα αργότερα, ο Νίκος Λάσκαρης τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω δήλωσής του. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης, σχολίασε όσα περιέχονται σε αυτή και αποκάλυψε πως αυτός και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ απειλούνται με αυτόφωρο!

Η ουσία του πράγματος είναι πως η Αστυνομία απαγόρευσε στον Άρη να οργανώσει τη συγκέντρωση των φίλων της ομάδας έξω από το Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ από γιγαντοοθόνες. Τι θα γίνει με το παιχνίδι και αν αυτό θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου ή όχι; Παραμένει ακόμη άγνωστο αφού οι "κίτρινοι" δεν έχουν αποφασίσει ακόμη σχετικά. Όπως και να έχει, μια μέρα πριν τον τέταρτο μικρό τελικό δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

" Η ανακοίνωση "wake up call" που εκδώσαμε έχει βρει συμπαραστάτες εντός κι εκτός Ελλάδας. Από προπονητές, παίκτες, παράγοντες και κυρίως απλούς ανθρώπους, φιλάθλους, που πάνω απ’ όλα, ανεξάρτητα από ποια ομάδα υποστηρίζουν, έχουν κουραστεί να βλέπουν ένα σάπιο κατεστημένο να αποφασίζει για το αποτέλεσμα των αγώνων. Να βλέπουν ερασιτεχνικές και πολλές φορές προκλητικές διαιτησίες να σφυρίζουν επαγγελματικές ομάδες, με τη νοοτροπία του ότι 'σε αδίκησαν στον προηγούμενο αγώνα, θα το διορθώσουν τώρα'. Δηλαδή, διορθώνοντας ένα παλιό λάθος, με ένα νέο λάθος.

Θέλω να τονίσω πως το πρόβλημα δεν είναι η ΑΕΚ, αλλά το σύστημα. Μη νομίζετε πως και η ΑΕΚ δεν έχει αδικηθεί, όπως και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αυτό το σάπιο σύστημα προσπαθεί να μας παίξει όλους σαν μαριονέτες. Οι παλιότεροι απλώς το έχουν συνηθίσει και το θεωρούν δεδομένο.

Το κατεστημένο δε θέλει να δει τη γύμνια του κι έτσι δε μας επιτρέπει μέσω του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, να διαμαρτυρηθούμε με ειρηνικό τρόπο και μας απειλούν ως οικογένεια, μαζί με όλο το Δ.Σ., με αυτόφωρο. Εμείς επιδιώκουμε μία ειρηνική συγκέντρωση, ως γιορτή του μπάσκετ, γύρω από το Παλέ μας. Αυτό το δικαίωμα, όμως, θέλουν να μας το στερήσουν και μας απειλούν με Αθλητικούς Δικαστές, Εισαγγελείς και αυτόφωρα. Έχουμε ζητήσει την παρέμβαση των αρμόδιων υπουργείων, Αθλητισμού και Δημόσιας Τάξης και είμαστε σε αναμονή".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ