ΑΡΗΣ

Λάσκαρης εναντίον οπαδών του Παναθηναϊκού και διαιτητών

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και εξαπέλυσε επίθεση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για "τα δολοφονικά όπλα".

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Νίκος Λάσκαρης στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια που έγιναν μετά τη λήξη του τελικού στο Αλεξάνδρειο .

" Είναι ντροπή για το μπάσκετ ό,τι έγινε στο τέλος. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί για τα συγκεκριμένα όπλα, έγινε πόλεμος στο τέλος. Είπαμε να αλλάξουμε το μπάσκετ, να έρχονται οικογένειες στο μπάσκετ, ίσως να μην είναι έτοιμοι κάποιοι γι αυτό. Δεν έχω πλήρη εικόνα για ό,τι έγινε, αλλά ξέρω ότι οι δικοί μας οπαδοί είναι παράδειγμα προς μίμηση διότι δεν ανταπέδωσαν αν και προκλήθηκαν. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δώσουμε τέλος στα έκτροπα", είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία των Σχινά, Αναστόπουλου και Παναγιώτου.

" Η διαιτησία έβαλε το χεράκι της, δεν μας άφησαν να το διεκδικήσουμε το ματς. Ελπίζουμε να μην ήταν σκόπιμο. Έδωσα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό στα αποδυτήρια, είναι ένας αγώνας, δεν μπορούμε να πούμε ότι οι διαιτητές έκριναν τον τελικό, αλλά δεν μας επέτρεψαν να τον διεκδικήσουμε. Στους 4 πόντους δεν μας έδωσαν φάουλ, όταν πλησιάσαμε στους 4 πόντους δεν μας άφησαν. Τελείωσε αυτό το ματς, έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι για να κερδίσουμε. Κρίμα να μην κρίνονται οι αγώνες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από διαφορετικούς παράγοντες. Αν είχε πάει στους 2 πόντους το παιχνίδι, ίσως τώρα να είχαμε πάρει το Κύπελλο. Το παλέψαμε κι αυτό μετράει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ