ΑΡΗΣ

Λάσκαρης: "Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον Πρίφτη για την Εθνική ομάδα"

BASKET LEAGUE / 1ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Λάσκαρης μίλησε την κάμερα της Cosmote TV για τον Δημήτρη Πρίφτη και τα σενάρια επιλογής του στην Εθνική ομάδα, ενημερώνοντας πως ο Άρης δεν πρόκειται να βάλει εμπόδια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από τις εξέδρες του ΣΕΦ παρακολουθεί ο Νίκος Λάσκαρης τον πρώτο ημιτελικό των playoffs ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, με τον "ισχυρό άνδρα" των "κιτρίνων" να μιλάει -πριν από το τζάμπολ- στην κάμερα της Cosmote TV για τα σενάρια που θέλουν τον Δημήτρη Πρίφτη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Αυτό στο οποίο στάθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης ήταν πως " είναι τιμή μας να τον θέλει η Εθνική ομάδα κι εμείς δεν θα του σταθούμε εμπόδιο. Κάναμε μια συζήτηση μαζί του, δεν έχουμε πρόβλημα να είναι και στους δύο πάγκους. Βέβαια, πλέον αλλάζει ο τρόπος πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η δουλειά του προπονητή. Είναι ένα θέμα που θα δούμε στο τέλος του έτους", ενώ αναφερόμενος στους αγώνες των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό εξήγησε:

" Είχαμε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της χρονιάς, πάντα όμως μια χρονιά κρίνεται στο τέλος του έτους και στα playoffs. Κρατάμε χαμηλό προφίλ, είναι λίγο δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό. Από τη μία πλευρά μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη σειρά για τον επόμενο γύρο των playoffs, από την άλλη όμως θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει όμως να είμαστε λογικοί, παίζουμε με ένα εκ των φαβορί στο Final Four της EuroLeague. Δεν είναι ένα παιχνίδι αλλά μια σειρά αγώνων. Θα δώσουμε όμως τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα έχει δέσει, με λίγη τύχη κι εφόσον μπουν τα σουτ. Θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ