ΑΡΗΣ

"Κύκλωσε" το όνομα του Τέιλορ

Cleveland Cavaliers' Jermaine Taylor (8) drives past Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34), from Greece, during an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 8, 2013, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Cleveland Cavaliers' Jermaine Taylor (8) drives past Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34), from Greece, during an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 8, 2013, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak) AP

Ο Ζερμέιν Τέιλορ είναι ο παίκτης στον οποίο έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους οι άνθρωποι του Άρη, περιμένοντας την απάντησή του στην πρόταση που του έχουν κάνει.

Ο Ζερμέιν Τέιλορ είναι ο νέος στόχος του Άρη για το κενό που υπάρχει στην περιφέρεια, μετά την αποχώρηση του Μάικλ Τζένκινς. Ο 31χρονος γκαρντ, που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη D-League του ΝΒΑ, μετρώντας 14.2 πόντους και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Salt Lake Stars, έχει δεχθεί κρούση από τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι περιμένουν την απάντησή του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευελπιστεί να έχει άμεσα ευχάριστα για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού είναι δεδομένη η λειψανδρία στην περιφερειακή γραμμή του Άρη, κάτι που ήταν εμφανές και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη Seajets, εκεί όπου χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να φτάσει στη νίκη.

Παρεμπιπτόντως, ο μεταγραφικός στόχος του Άρη έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη σε Ισπανία και Ισραήλ, με τα χρώματα των Λαγκούν Άαρον (2012-'13) και Χαπόελ Τελ Αβίβ (2013-'14), αντίστοιχα, ενώ έχει περάσει επίσης από Κίνα και Νέα Ζηλανδία.

AP Photo/Tony Dejak

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ