ΑΡΗΣ

"Ξεμούδιασαν" με φιλική νίκη στον Άρη

???? ??????? ???? ?????? ??????? ?????? ???????
???? ??????? ???? ?????? ??????? ?????? ??????? WWW.MEGAPRESS.GR

Ο Άρης αντιμετώπισε τους Μαχητές Δόξας Πεύκων σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Nick Galis Hall. Απόντες οι Ντομινίκ Ουότερς και Σπύρος Μούρτος.

Την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" από τις καθημερινές (διπλές ως επί το πλείστον) προπονήσεις είχαν το απόγευμα της Πέμπτης (3/9) οι παίκτες του Άρη. Οι "κιτρινόμαυροι" αντιμετώπισαν τους Μαχητές Δόξας Πεύκων στο Nick Galis Hall, σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.

Η νίκη με +21 (83-62) μικρή σημασία έχει βέβαια, ειδικά από τη στιγμή που η προετοιμασία ξεκίνησε πριν από δέκα ημέρες. Πλην του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ με την Εθνική ομάδα, απουσίασαν από το παιχνίδι οι Ντομινίκ Ουότερς (ενοχλήσεις στο πόδι) και Σπύρος Μούρτος (άρρωστος).

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τα χρώματα του Άρη πραγματοποίησαν οι Βασίλης Χρηστίδης και Νίκος Δίπλαρος. Η μεταγραφή των δύο Πρωταθλητών Ευρώπης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά είναι γεγονός πως αποτελούν κομμάτι του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 48-25, 64-40, 83-62.

ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 6, Πελεκάνος 8, Τσούπκοβιτς 5 (1), Φλιώνης 4, White 13, Ζάρας, Hagins 2, Cohen 10, Σίμτσακ 6, McNeal 14 (2), Πουλιανίτης 7 (1), Δημητρακάς, Δήμας, Χρηστίδης 8, Δίπλαρος.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ: Απιδόπουλος 3, Θωμαΐδης, Μάρουσιτς 6, Γερομιχαλός 8, Ελευθεριάδης 20, Μπουρδάνος 6, Στόλης 3 (1), Χονδρογιάννης, Γράβας 9, Αζίζης, Θεοδωράκος 4, Λευκαδίτης 3.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ