ΑΡΗΣ

Ξεκίνημα χωρίς τρεις

Ξεκίνημα χωρίς τρεις
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση στη "Nick Galis Hall" ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για την ημιτελική σειρά των playoffs το πρώτο τζάμπολ της να είναι την Τετάρτη.

Η προετοιμασία του Άρη για την ημιτελική σειρά των playoffs με το πρώτο τζάμπολ της να είναι την Τετάρτη ξεκίνησε με μία απογευματινή προπόνηση στη "Nick Galis Hall". Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τρεις παίκτες του και πραγματοποίησε την προπόνηση με μόλις 10 παίκτες.

Συγκεκριμένα, απών ήταν ο Όγκο Αντεγκμπόγιε που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω κατάγματος στο χέρι. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Άντριου Νέιμικ, μετά τη θλάση που υπέστη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ, παίζοντας με πρόβλημα στο τρίτο ματς της σειράς. Μάλιστα ο Αμερικανός σέντερ θα αναμένεται να προφυλαχθεί σίγουρα στα δύο πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς των playoffs.

Το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Γιάννης Καραθανάσης. Ο 24χρονος φόργουορντ υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στον ώμο και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση. Κι όσο για αύριο η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί με μία προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ