ΑΡΗΣ

Ξεκινάει με... Γολγοθά ο Άρης

Ξεκινάει με... Γολγοθά ο Άρης
EUROKINISSI SPORTS

Η σεζόν θα ξεκινήσει με πάρα πολύ απαιτητικό τρόπο για τον Άρη, ο οποίος θα δώσει τέσσερα ντέρμπι στις πέντε πρώτες εβδομάδες της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά ο Γολγοθάς που θα κληθεί να ανέβει η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ένα από τα (πολλά) κλισέ που υπάρχουν στον αθλητισμό λένε πως " το πρόγραμμα δεν παίζει ρόλο, αφού όλοι παίζουν με όλους". Στην περίπτωση του Άρη όμως, δεν είναι τέτοια η κατάσταση αφού η μοίρα (βλ. κλήρωση του πρωταθλήματος ) τα έφερε έτσι, ώστε η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη να δώσει συνεχόμενα τεστ (υψηλού βαθμού δυσκολίας μάλιστα) στις πέντε πρώτες εβδομάδες της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι μόνο ότι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, είναι -πολύ περισσότερο- το γεγονός πως θα δώσουν άλλα τρία ντέρμπι μέσα σε διάστημα πέντε εβδομάδων, με τον μήνα - φωτιά να ολοκληρώνεται με νέα μονομαχία απέναντι στον "δικέφαλο".

Συγκεκριμένα, οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ (εκτός), την ΑΕΚ (εντός) και τον Ολυμπιακό (εντός) στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan.gr Basket League. Πρόδηλο είναι πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα έχει κάνει ολικό rebuilding.

Αναλυτικά οι πρώτες (εντός των συνόρων) υποχρεώσεις του Άρη:

Κύπελλο: Άρης - ΠΑΟΚ (4/10)

1η αγωνιστική: Κόροιβος - Άρης (7/10)

2η αγωνιστική: Άρης - ΑΕΚ (14/10)

3η αγωνιστική: Λαύριο - Άρης (21/10)

4η αγωνιστική: Άρης - Ολυμπιακός (28/10)

5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Άρης (11/11)

Σε αυτά βέβαια πρέπει να συνυπολογίσουμε τους αγώνες για το Basketball Champions League, η φάση των ομίλων του οποίου θα ξεκινήσει επίσης τον Οκτώβριο, δίχως όμως να έχουν γίνει γνωστές ακόμη οι ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ