ΑΡΗΣ

Ξεκαθαρίζει για Τόμας

Ξεκαθαρίζει για Τόμας
INTIME SPORTS

Στον Άρη δεν υπήρχε καιρός για ξεκούραση μετά τη νίκη του Σαββάτου στα Τρίκαλα δεδομένου ότι αύριο υπάρχει το εξ αναβολής παιχνίδι στο "Nick Galis Hall" με τον Παναθηναϊκό.

Το αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι του Άρη στο "Nick Galis Hall" κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν επέτρεπε μέρα για ξεκούραση στον Άρη μετά τη νίκη του Σαββάτου στα Τρίκαλα. Για αυτό και χθες (26/4) ο Δημήτρης Πρίφτης είχε προγραμματίσει προπόνηση μία μέρα μετά την απόδραση από την θεσσαλική πόλη και την 15η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μεγάλο ερωτηματικό για τον τεχνικό του Άρη από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το Σαββατιάτικο παιχνίδι άκουγε στο όνομα του Τόρεϊ Τόμας που παραμένει αμφίβολος. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν απών από την χθεσινή προπόνηση καθώς ακολούθησε θεραπεία μετά τον τραυματισμό στη φτέρνα προς το τέλος του παιχνιδιού με τα Τρίκαλα.

Ο Τόμας θα προσπαθήσει να μπει στο σημερινό πρόγραμμα του Άρη, ωστόσο η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολη. Αυτό έχει να κάνει με το ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο παιχνιδιών είναι πολύ μικρό για να ξεπεραστεί ένας τραυματισμός.

Οι υπόλοιποι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Άρη στην χθεσινή προπόνηση. Πριν από την έναρξή της οι παίκτες του Άρη παρακολούθησαν βίντεο, όπως και πριν από την σημερινή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ