ΑΡΗΣ

Ξανθόπουλος: "Να είμαστε το ίδιο σοβαροί"

Ξανθόπουλος: "Να είμαστε το ίδιο σοβαροί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για τη δεύτερη ημιτελική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (6/5, 18:00), τονίζοντας πως οι "κίτρινοι" πρέπει να παρουσιαστούν εξίσου σοβαροί. Πρόβλημα με τον ίδιο και τον Θοδωρή Ζάρα.

Ο Άρης θα προσπαθήσει να "σπάσει" την έδρα του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, θέλοντας να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσίασε την Τετάρτη (4/5). Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τέλους, αλλά στο τέλος έφυγε ηττημένη από το παρκέ του ΟΑΚΑ (85-79).

Για όσα έγιναν χθες, αλλά κι αυτά που θα ακολουθήσουν την Παρασκευή (6/5, 18:00) στο ΟΑΚΑ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο πολύπειρος πλεϊμέικερ του Άρη εξήγησε ότι " στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί με τον πρώτο ημιτελικό. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε κενά διαστήματα", για να προσθέσει πως " είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός μπορεί να σε τιμωρήσει, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι όταν έφυγε για λίγο η διαφορά. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και θεωρώ πως αν είμαστε σε καλή επιθετική μέρα και έχουμε καλά ποσοστά θα μπορέσουμε να κοντράρουμε πάλι τον Παναθηναϊκό".

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των "κιτρίνων", ο Δημήτρης Πρίφτης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού την Πέμπτη (5/5) είδε το απουσιολόγιό του να μεγαλώνει. Τόσο ο Βασίλης Ξανθόπουλος (ίωση) όσο και ο Θοδωρής Ζάρας (τράβηγμα στον προσαγωγό) απείχαν από την προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΣΕΦ και η συμμετοχή τους στον δεύτερο ημιτελικό της σειράς των playoffs με τον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ