ΑΡΗΣ

Κρούση Πάλμα σε Μπαρτζώκα

Κρούση Πάλμα σε Μπαρτζώκα
INTIME SPORTS

Λίγες μέρες μετά την λύση του συμβολαίου του Λευτέρη Σούμποτιτς με την ΚΑΕ Άρης υπήρξε κρούση στον νυν τεχνικό του Πανιωνίου, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Μία επαφή που έγινε όμως όχι από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, αλλά από τον αντιπρόεδρο αυτής, Πέτρου Πάλμα.

Τον Κύπριο επιχειρηματία και μέλος της ΣΑΡΙΣΑ που ουσιαστικά ενεπλάκη στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και με την θέση του αντιπροέδρου της.

Μία επαφή του Πάλμα με τον Μπαρτζώκα που έγινε στα μέσα Ιουνίου και με την στάση του αυτή έκανε ξεκάθαρο πως είχε όντως στο μυαλό του να αναλάβει την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

Κάτι όμως που όπως φαίνεται δεν θα γίνει αφού μετά την συνάντηση της Παρασκευής μεταξύ όλων των φορέων της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο φάνηκε ξεκάθαρα πως η τάση είναι υπέρ της παραμονής του Γιάννη Δαμιανίδη στην θέση του προέδρου.

Που σημαίνει πως θα είναι και εκείνος που θα αποφασίσει το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας που από την ελληνική αγορά αν δεν είναι ο Μπαρτζώκας τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο που είναι και το πιθανότερο θα είναι ξένος.

Ειδικότερα από την στιγμή που ο Ηλίας Ζούρος παρέμεινε τελικά και για την νέα αγωνιστική περίοδο εκτός από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και σε αυτόν της Ζαλγκίρις Κάουνας ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από σήμερα είναι και επίσημα μέλος του τεχνικού τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όσο για το αν ο τεχνικός του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο Βόσνιος πρώην του Πανιωνίου Νέναντ Μάρκοβιτς ή ο Σέρβος πρώην της Λιετούβος Ρίτας Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς είναι μία απάντηση που θα δοθεί στην πορεία των ημερών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ