ΑΡΗΣ

Κρίσιμες ώρες για ΜακΝίλ και Άρη

Κρίσιμες ώρες για ΜακΝίλ και Άρη

Η απόφαση του Άρη να μην ανεβάσει άλλο την προσφορά που έκανε προς τον Τζερέλ ΜακΝίλ είναι οριστική και πλέον από ώρα σε ώρα ο Αμερικανός γκαρντ θα δώσει την απάντησή του.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να μην έχει δώσει προθεσμία απάντησης στον Τζερέλ ΜακΝίλ μετά από τη τελική της πρόταση στο πρόσωπό του ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να τη δώσει από ώρα σε ώρα.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την πρότασή της από τα 160.000 δολάρια και έφθασε προ ημερών στα 200.000 δολάρια. Ως εκεί όμως καθώς δεν πρόκειται να ανέβει άλλο κρίνοντας πως αυτή είναι η πρόταση που μπορεί να κάνει για να τον κρατήσει στο ρόστερ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια ώρα η πλευρά του ΜακΝίλ ισχυρίζεται πως τις τελευταίες μέρες έχει πρόταση από τη τουρκική Μπάνβιτ που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 250.000 δολάρια. Πλέον ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι αυτός που καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Για το αν τελικά επιθυμεί να παραμείνει στον Άρη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπως το θέλει διακαώς και ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης ή όχι.

Στην περίπτωση που ο ΜακΝίλ απαντήσει αρνητικά τότε ο τεχνικός του Άρη θα κινηθεί χωρίς απώλεια χρόνου για την επόμενη επιλογή που έχει στα υπόψη του. Όπως έχει κάνει ήδη και για τη θέση του πλέι μέικερ μετά τη διαφορά που παρουσιάστηκε με το Ντομινίκ Ουότερς. Ο Πρίφτης είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Οκάρο Ουάιτ, που δίνει τη δική του μάχη για την εξασφάλιση ενός συμβολαίου σε ομάδα του ΝΒΑ, ενώ στα πλάνα του δεν φαίνεται να είναι ο Τζαμέλ Χάγκινς που όλα δείχνουν πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στην ιταλική Βενέτσια.

Κι όσο για την ελληνική αγορά; Πρώτος στόχος του Πρίφτης είναι ο Βασίλης Καββαδάς. Ο δυναμικός σέντερ που ανήκει στον Ολυμπιακό και που μέχρι προ ημερών ήταν υπό τις οδηγίες του με τους υπόλοιπους διεθνείς στην προετοιμασία για το προ-Ολυμπαικό τουρνουά του Τορίνο με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Καταλυτική ημερομηνία είναι η 27η Ιουλίου όπου οι Πρωταθλητές Ελλάδος και βασικά ο τεχνικός τους Γιάννης Σφαιρόπουλος καλούνται να αποφασίσουν αν θα τον κρατήσουν ή όχι στο ρόστερ τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ