ΑΡΗΣ

Κοτς: "Παράδειγμα για όλες τις ομάδες το "Nick Galis Cup"

Κοτς: "Παράδειγμα για όλες τις ομάδες το "Nick Galis Cup"

Λίγες ώρες πριν βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για το "Nick Galis Cup" ο αρχηγός της Καρσίγιακα, Ινάνς Κοτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Pinar Karsiyaka, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στο «Nick Galis Cup», τιμώντας τον Νίκο Γκάλη. Ο αρχηγός της τουρκικής ομάδας, Ινάνς Κοτς, μιλώντας στο arisbc.gr, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τους αγώνες του μεγάλου τουρνουά.

" Είναι μεγάλη τιμή μας η συμμετοχή στο «Nick Galis Cup». Θα παίξουμε προς τιμήν ενός παίκτη – θρύλου και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ενώ η συμμετοχή μας στο τουρνουά θα δείξει ότι η Pinar Karsiyaka αξίζει μια θέση στον ευρωπαϊκό χάρτη", καταθέτει ο 36χρονος φόργουορντ και συνεχίζει:

" Παίκτες τέτοιου επιπέδου πρέπει να τιμώνται όπως τους αρμόζει από τις ομάδες. Ο τρόπος που τιμά ο Άρης τον Νίκο Γκάλη είναι ένα παράδειγμα για τους υπόλοιπους συλλόγους".

Όσο για τη χρησιμότητα των αγώνων του «Nick Galis Cup» για την ομάδα του, ο İnanç Koç αναφέρει: " Τα φιλικά παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά για μας. Ειδικά φέτος που θα παίξουμε για πρώτη χρονιά στη Euroleague. Θα είναι σημαντικά τεστ για μας οι αγώνες στη Θεσσαλονίκη, αφού θα παίξουμε με ομάδες επιπέδου Euroleague και Eurocup".

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο «Nick Galis Hall», ο αρχηγός της Pinar Karsiyaka τονίζει: " Το γήπεδο του Άρη μοιάζει αρκετά με το δικό μας, αλλά δε θα έχουμε τους δικούς μας φιλάθλους στο πλευρό μας. Είμαστε συνηθισμένοι σε «καυτή» ατμόσφαιρα, όμως θα είναι πολύ καλή εμπειρία να παίξουμε μπροστά σε παθιασμένους φιλάθλους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ