ΑΡΗΣ

Κόντρα στην Τόφας, 20 χρόνια μετά

Κόντρα στην Τόφας, 20 χρόνια μετά

Ο Αρης δίνει σήμερα (19:00) το πρώτο του φιλικό στην Προύσα κόντρα στην Τόφας, 20 χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς με αντίπαλο την συγκεκριμένη τουρκική ομάδα.

Οι μνήμες από την προ 20ετίας κατάκτηση του κυπέλλου Κόρατς θα επανέλθουν στο αποψινό φιλικό παιχνίδι του Αρη (19:00) με την Τόφας Μπούρσα, την πρώτη αντίπαλο των "κίτρινων" στο τουρνουά "International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas". Ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Τόφας 20 χρόνια μετά τη νίκη με 88-70 στον δεύτερο τελικό του Κυπέλλου Κόρατς, η οποία είχε συνοδευτεί με την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει μαζί του στην Προύσα τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, θα διαθέτει όμως όλους τους υπόλοιπους παίκτες, σε ένα από τα τελευταία και "δυνατά" τεστ πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας (4/10). Η Τόφας του Ορχούν Ενέ, από την άλλη, έχει πολλούς παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα, όπως οι Ρέιμαρ Μόργκαν (Παναθηναϊκός), Κένι Κάτζι (Τρίκαλα), Τζος Όουενς (ΑΕΚ), Σάμι Μεχία (ΑΕΛ) και Τόνι Κρόκερ (Κηφισιά).

Το σημερινό φιλικό, όπως και όλα τα παιχνίδια του "International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas" θα μεταδοθούν από το web tv της Tofas Bursa .

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ