ΑΡΗΣ

Κοντά στα παιδιά ο Άρης

Κοντά στα παιδιά ο Άρης
ARIS BC

Ο Άρης έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες του βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου".

Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες του Άρη την Πέμπτη (28/12) έκαναν ένα διάλειμμα για καλό σκοπό από την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα (30/12, 18:30) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, καθώς επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου".

Οι "κίτρινοι" μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται, τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, αλλά και για το νέο έτος, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε μεταξύ άλλων στο έργο που γίνεται στο "Παπαγεωργίου". Επίσης, ο "Δράκος" δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δύναμη που πήραν τα μέλη της ομάδας του από όσους συνάντησαν, ενώ ο Σπύρος Μούρτος εκ μέρους των παικτών του Άρη δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι "κίτρινοι" έδωσαν χαρά στα παιδιά.

To δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Το Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» επισκέφθηκε σήμερα (28/12) το πρωί η ομάδα του Άρη. Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό team της ομάδας μας μοίρασαν χαρά και δώρα από την ARIS B.C. BOUTIQUE “The Legend Store”, στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου, ενώ μετέφεραν στους γονείς τις ευχές τους τόσο για ταχεία ανάρρωση των παιδιών όσο και για το νέο έτος.

Τα μέλη της ομάδας μας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, κ. Βασίλης Παππάς, καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα». Ο κ. Παππάς παρέλαβε μία μπάλα και μία φανέλα της ομάδας μας, υπογεγραμμένη από τους παίκτες και το τεχνικό team.

Ο κύριος Βασίλης Παππάς, αναφερόμενος στην επίσκεψη του Άρη στο Νοσοκομείο, τόνισε τα εξής: "Τα παιδιά των δύο παιδιατρικών κλινικών, περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία και αγάπη να έρθει η ομάδα του Άρη και να τους δώσει κουράγιο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθάτε στην αποκατάσταση της υγείας τους. Πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη η προσφορά σας για τα παιδιά μας και πιστεύω πως η αγάπη που δείχνετε για τους ασθενείς μας, επιστρέφει στην ομάδα σας, στην οποία εύχομαι να έχει πάντα νίκες, όπως την έχουμε συνηθίσει από τα παιδικά μας χρόνια, εμείς οι μεγαλύτεροι. Είναι η ομάδα της γειτονιάς μας, η ομάδα που αγαπάμε. Εύχομαι Καλή Χρονιά για όλους και πάντα νίκες".

Ο προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Γιαννάκης, δήλωσε: "Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους, που προσπαθούν να ανακουφίσουν γονείς και παιδιά. Ευχόμαστε καλή δύναμη και στα παιδιά υπομονή κι επιμονή, γιατί τα περιμένουμε έξω, στην κοινωνία, δίπλα μας. Εμείς, αν μπορούμε να τους δώσουμε λίγο θάρρος και πίστη, πως όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν, θα είναι μεγάλη μας χαρά. Πήραμε μεγάλη δύναμη από την προσπάθειά τους. Τους ευχαριστούμε και θέλουμε να ανταποδώσουμε. Καλή δύναμη, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά".

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, επισήμανε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά μπορέσαμε να έρθουμε στο Νοσοκομείο και να δώσουμε δώρα και χαρά στα παιδιά. Ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες του κόσμου".

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ