ΑΡΗΣ

Κόλεμαν και στο βάθος Κις

Κόλεμαν και στο βάθος Κις
INTIME SPORTS

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Τζερόμ Κόλεμαν επιτρέπει στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να τηρεί στάση αναμονής και για τον Μπίλι Κις.

Η μεταγραφή του Τζερόμ Κόλεμαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας έδειξε να είναι σχεδόν τελειωμένη για τον Άρη και ταυτόχρονα να αποτελέσει παρελθόν ο Τζέρεμι Χαντ.

Η καθυστέρηση όμως της απάντησης του πρώην Αμερικανού γκαρντ του Ρεθύμνου επιτρέπει στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τον Βαγγέλη Αγγέλου να επιδιώκει την απόκτηση του Μπίλι Κις.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει στείλει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας το υπογεγραμμένο συμβόλαιό της στον Κόλεμαν που όμως παρά το θέλω του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Άρη ακόμη και δεν το έχει υπογράψει.

Κάτι βέβαια που δεν αποκλείεται να γίνει αύριο ή μεθαύριο ώστε ακολούθως να ξεκινήσει το ταξίδι του από την Νέα Υόρκη με προορισμό την Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο.

Όσο για την περίπτωση του Κις τα δεδομένα και δη τα οικονομικά είναι συγκεκριμένα με τον Αμερικανό γκαρντ που παραμένει με την σειρά του ελεύθερος να θέλει συγκεκριμένο ποσό από οποιαδήποτε ομάδα είναι να συνεχίσει την καριέρα του.

Οικονομικά δεδομένα που για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να μπορέσει να τα καλύψει αποτελεί μία ακόμη υπέρβαση του μπάτζετ της ώστε να μπορέσει να αποσπάσει την θετική του απάντηση. Εκτός και αν υπάρξει όπως στην περίπτωση του Μιχάλη Πελεκάνου οικονομική συνεισφορά από εξωδιοικητικούς παράγοντες.

Κι όσο για την περίπτωση του Χαντ θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από το ρόστερ του Άρη αν και ο 29χρονος Αμερικανός παρά την παρουσία του στις προπονήσεις όποια και αν είναι η κατάσταση του αριστερού του γονάτου δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες από τον Αγγέλου σε κανένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Τόσο στην νίκη του Άρη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου το περασμένο Σάββατο επί του Πανελευσινιακού με 85-76 όσο και χθες στην ήττα από τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο με 82-60. Στο πρώτο αγωνίστηκε 4΄:01΄΄ και στο δεύτερο 2΄:27΄΄ στο πιο ξεκάθαρο δείγμα ότι δεν είναι στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ