ΑΡΗΣ

Κοέν: "Ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Άρη"

Κοέν: "Ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Άρη"

Ο Τζέικ Κοέν έγινε ο τέταρτος ξένος παίκτης του Άρη που "προσγειώθηκε" στη Θεσσαλονίκη, εν συνεχεία δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει τη δουλειά με τους "κίτρινους" και ξεκαθάρισε ότι έχει πολύ υψηλούς στόχους με τη νέα του ομάδα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Τζέικ Κοέν, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην Μακάμπι ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στο "Nick Galis Hall", υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 25χρονος φόργουορντ - σέντερ αφίχθη σήμερα (22/8) στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" μαζί με τη σύζυγό του, Σάρα, και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να ξεκινήσει δουλειά με τον Άρη αλλά και τη χαρά του για την υποδοχή του κόσμου.

"Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Άρη, αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα που μου βγαίνει. Το καλωσόρισμα που δέχτηκα μέσω twitter από τους φιλάθλους ήταν… τρελό. Έδειξαν ενθουσιασμένοι για τον ερχομό μου στην ομάδα και αυτό το συναίσθημα ένιωσα κι εγώ από την αρχή. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τη δουλειά" εξήγησε ο Κοέν, τον οποίο υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Βασίλης Βουρτζούμης.

Όσο για τους στόχους του με τον Άρη; "Έχω πολύ υψηλούς στόχους. Θέλω να πετύχω πολλά με τον Άρη και πιστεύω ότι έχουμε το ταλέντο για να τα καταφέρουμε. Συγκέντρωση και σκληρή δουλειά είναι τα απαραίτητα συστατικά. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι ενόψει της νέας σεζόν και πως θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά".

Ο Κοέν άφησε τα... κίτρινα της Μακάμπι, για αυτά του Άρη: "Ναι, είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα φοράω μόνο κίτρινα στις ομάδες μου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ