ΑΡΗΣ

Κοέν: "Εξαιρετική ευκαιρία"

Κοέν: "Εξαιρετική ευκαιρία"

Ο Τζέικ Κοέν δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη έχοντας αφήσει πίσω του την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ενθουσιασμένος για το ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη δηλώνει ο Τζέικ Κοέν έχοντας αφήσει πίσω του την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ισραηλινός φόργουορντ – σέντερ χαρακτήρισε τον Άρη ως ένα σπουδαίο κλαμπ και ότι θέλει να ανταμείψει την πίστη που εισέπραξε στο πρόσωπό του.

"Πρόκειται για ένα καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι ενθουσιασμένος», τόνισε ο Κοέν και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα και για την ομάδα. Ο Άρης είναι σπουδαίο κλαμπ, ελπίζω να έχουμε οφέλη και οι δύο πλευρές από αυτή τη συνεργασία. Μου έδειξαν πίστη οι άνθρωποι της ομάδας και θέλω να τους ανταμείψω".

Σε ερώτηση για το αν έψαξε να μάθει για τον Άρη απάντησε πως: "Άρχισα να μαθαίνω για τον Άρη μέσα από το twitter όταν έγραψα ότι έρχομαι στην ομάδα και μου απάντησαν οι φίλαθλοι με διάφορα βίντεο. Έμαθα στη συνέχεια για την ιστορία που έχει αυτή η ομάδα, πόσο πετυχημένη ομάδα ήταν και ελπίζω να την επιστρέψουμε σε αυτά τα επίπεδα".

Ο Κοέν από τους υπόλοιπους ξένους παίκτες της ομάδας και συμπαίκτες του γνωρίζει πολύ καλά τον Τζαμέλ Χάγκινς εξηγώντας: "Παίξαμε σε κάποια καμπ μαζί και ήμασταν συγκάτοικοι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μαζί…”, ενώ για το ότι αφήνει το Γιαντ Ελιάου για το Παλέ σχολίασε: “Θα είναι όμορφο να παίξω εδώ. Είδα τα βίντεο, θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο και να νιώσω την ατμόσφαιρα".

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη συνεχίστηκε με μία προπόνηση χωρίς προβλήματα. Το πρόγραμμα της ομάδας άλλαξε λόγω της συγκέντρωσης που ήταν προγραμματισμένη από τους φιλάθλους της ομάδας για το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο.

Για αυτό και το τεχνικό τιμ αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο το απόγευμα για τους παίκτες της ομάδας, θεωρώντας ότι δεν θα έπρεπε να πάνε σε κάποιο άλλο γήπεδο. Επόμενο ραντεβού για την συνέχεια της προετοιμασίας του Άρη δόθηκε αύριο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ